Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Τρίτη ισοπαλία στην Πολωνία! Ξεχώρισαν Βαλμπουενά και Σεμέδο

Ολυμπιακός: Τρίτη ισοπαλία στην Πολωνία! Ξεχώρισαν Βαλμπουενά και Σεμέδο

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Λέχια Γκντανσκ, σε φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους. Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμα φιλικά στην Πολωνία για τους Πειραιώτες, οι οποίοι κρατούν την εμφάνιση των Βαλμπουενά και Σεμέδο, αλλά και την εικόνα του πρώτου μέρους.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με την Λέχια Γκντανσκ στο τρίτο φιλικό παιχνίδι του επί πολωνικού εδάφους. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε την ομάδα του να παρουσιάζει καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος και τους Σεμέδο και Βαλμπουενά να βγάζουν την ποιότητα τους. Ο θηριώδης αμυντικός ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός κι έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ενώ ο Γάλλος άσος ήταν ορεξάτος σ’ ακόμα ένα παιχνίδι.

Στα αρνητικά ο τραυματισμός του Βούκοβιτς, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι με μυϊκό τραυματισμό. Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, καθώς απουσιάζουν και οι Μεριά, Σισέ λόγω του Κόπα Άφρικα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1. Ο Σα ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Ομάρ, Σεμέδο, Βούκοβιτς και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας. Μπουχαλάκης και Γκιγέρμε ήταν το δίδυμο στα χαφ, έχοντας μπροστά τους τους Μπρούνο, Φορτούνη, Ποντένσε. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Ντουρμισάι.

Ο αγώνας

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός έδειξε καλό πρόσωπο στα πρώτα λεπτά, έφτασε κοντά στο σκορ με τον Φορτούνη στο 7′, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Αλομέροβιτς. Από την πλευρά τους, οι Πολωνοί είχαν δοκάρι σε κοντινό σουτ του Μαουλάνα, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται ισόπαλο δίχως τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος, τα αίματα… άναψαν, μετά από κάποια διαδοχικά δυνατά μαρκαρίσματα των παικτών των δύο ομάδων. “Μοιραίος” του Ολυμπιακού ήταν ο Σιαμπάνης, ο οποίος πέρασε στη θέση του Σα κι υπέπεσε σε λάθος με την πρώτη του επαφή με την μπάλα, μετά και από κακό γύρισμα του Μπα, με αποτέλεσμα ο Βόλφσκι να κάνει το 1-0 για τους Πολωνούς.

Ο Βαλμπουενά, ο οποίος μπήκε στο δεύτερο μέρος, ζόρισε την αντίπαλη άμυνα. Από δημιουργία του Γάλλου άσου,  ο Ολυμπιακός ισοφάρισε, με την αντίπαλη άμυνα να μην καταφέρνει να διώχνει και τον Γκερέρο με ωραίο σουτ στην κίνηση να διαμορφώνει το τελικό 1-1, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

 

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις