Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Χριστοδουλόπουλος: “Σας ευχαριστώ από καρδιάς! Θα γυρίσω το ίδιο δυνατός”

Ολυμπιακός – Χριστοδουλόπουλος: “Σας ευχαριστώ από καρδιάς! Θα γυρίσω το ίδιο δυνατός”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με μήνυμα του που “ανέβηκε” στα social media της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει όλοι την “ερυθρόλευκη”… οικογένεια για τη στήριξη της -από τη στιγμή του τραυματισμού του- και τόνισε πως θα επιστρέψει σύντομα και δυνατός.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έχει σοκάρει τους πάντες στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός υπέστη ρήξη χιαστών, στο ντέρμπι των “ερυθρόλευκων” με την ΑΕΚ και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Η παρακάμερα του «ερυθρόλευκου» θριάμβου! video

Από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δέχθηκε την αγάπη – στήριξη της… οικογένειας του Ολυμπιακού, κάτι που τον έκανε να προχωρήσει σε μια ευχαριστήρια δήλωση.

Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός: Σλοβάκος διαιτητής στη μεγάλη ρεβάνς

Να αναφέρουμε ότι η επέμβαση στο γόνατο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου θα γίνει το Σάββατο στο νοσοκομείο “Metropolitan” από τον γιατρό των “ερυθρόλευκων”, Χρήστο Θέο. Ο Έλληνας διεθνής εκτιμάται ότι θα είναι “ετοιμοπόλεμος” τον Αύγουστο.

Το μήνυμα του Χριστοδουλόπουλου

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, για την υποστήριξη, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και να σας διαβεβαιώσω ότι σύντομα θα γυρίσω, το ίδιο δυνατός.

Από την πρώτη στιγμή εισέπραξα τόση αγάπη… Αγάπη, η οποία θα λειτουργήσει σαν ασπίδα για μένα. Ο ηγέτης της ομάδας μας, ο κ. Μαρινάκης, ο προπονητής μας, ο κ. Μαρτίνς, όλοι οι συμπαίκτες μου, οι άνθρωποι της ομάδας και φυσικά ο Χρήστος Θέος και η ιατρική του ομάδα είναι δίπλα μου και με στηρίζουν.

Ευχαριστώ όλους στον οργανισμό του Ολυμπιακού, όπως ευχαριστώ και όλη την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Ολυμπιακού, για το “τσουνάμι” αγάπης και στήριξης. Από τον κ. Μαρινάκη, μέχρι τον κόσμο που με βλέπει στον δρόμο και με πλησιάζει, για να μου ευχηθεί να γυρίσω γρήγορα. Αλλά και τους αμέτρητους φιλάθλους, που δεν είναι Ολυμπιακοί, αλλά έδειξαν ενδιαφέρον και μου ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και επαναλαμβάνω ότι με τη δύναμή σας, δίπλα στη δική μου, θα γυρίσω σύντομα το ίδιο δυνατός και έτοιμος για τους στόχους της νέας χρονιάς.

Είμαι δίπλα στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου, για να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε, την εφετινή περίοδο!

Ζήτω ο Ολυμπιακός!»

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις