Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Υπό το φόβο του κορονοϊού! Κρίνονται οι αναμετρήσεις με Γουλβς

Ολυμπιακός: Υπό το φόβο του κορονοϊού! Κρίνονται οι αναμετρήσεις με Γουλβς
Intime.gr

Σημαντική ημέρα η σημερινή για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά το αν θα γίνουν οι δύο αγώνες του με τη Γουλβς με οπαδούς στις εξέδρες του “Καραϊσκάκης” και του “Μολινό”.

Η κυβέρνηση πήρε μέτρα, προκειμένου να μην υπάρξει μεγαλύτερη έξαρση του κορωνοϊού. Ένα από αυτά αναγκάζει τις ομάδες να δίνουν τους αγώνες τους κεκλεισμένων των θυρών για δυο εβδομάδες.

Η απόφαση αυτή “πληγώνει” τον Ολυμπιακού, που έχει μπροστά του των εντός έδρας αγώνα με τη Γουλβς, για τους “16” του Europa League (12.03.2020).

Πλέον, ο Ολυμπιακός περιμένει την επικύρωση από την πλευρά της UEFA για να γίνει επίσημο το… κεκλεισμένων των θυρών (πρόκειται για λόγους δημόσιας υγείας και ασφάλειας όλων και αναμένεται να δοθεί η έγκριση).

Να αναφέρουμε ότι 32.000 φίλους του Ολυμπιακού είχαν “εξαφανίσει” τα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης, όπως και τους περίπου 1.000 φίλοι της Γουλβς.

Την ίδια στιγμή, η έξαρση του κορονοϊού φέρνει και την Premier League ένα… βήμα πριν από την απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών.

Η κυβερνώντες στην Αγγλία αναμένεται να συναντηθούν εντός της ημέρας με τις ποδοσφαιρικές αρχές προκειμένου να συζητήσουν για το θέμα του κορονοϊού και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν (έχουν ήδη απαγορευτεί οι χειραψίες μεταξύ των παικτών).

Σε περίπτωση που αποφασιστούν παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει και τον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, που θα γίνει σε δέκα ημέρες. Θεωρείται δεδομένο πως αν η κυβέρνησης της Αγγλίας προχωρήσει στο συγκεκριμένο μέτρο, θα πάρει και το “οκ” της UEFA.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις