Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Οπαδοί Παναθηναϊκού: “Μοναδική λύση ο Γιαννακόπουλος”! Οργή για Αλαφούζο

Οπαδοί Παναθηναϊκού: “Μοναδική λύση ο Γιαννακόπουλος”! Οργή για Αλαφούζο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι η μοναδική βιώσιμη λύση για τον μέλλον του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Αυτό υποστήριξαν οι “πράσινοι” οπαδοί στην έκτακτη γενική συνέλευση που είχαν στον “Τάφο του Ινδού”.

Το βράδυ της Τετάρτης (28/3) πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των οπαδών του Παναθηναϊκού στον «Τάφο του Ινδού».

Οι φίλοι του “τριφυλλιού”, αφού εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για τον Γιάννη Αλαφούζο, συμφώνησαν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι το μοναδικό πρόσωπο που έχει τη δυνατότητα να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στον δρόμο των επιτυχιών.

Οι “πράσινοι” αποθέωσαν τον ισχυρό άνδρα της “πράσινης” ΚΑΕ, ενώ πρότειναν και τη σύσταση πενταμελούς επιτροπής, η οποία θα επισκεφτεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε να του εκφράσει τη στήριξη του και να δει αν μπορεί να βοηθήσει από τώρα την ομάδα, η οποία πηγαίνει στα βράχια.

Υπενθυμίζεται ότι χρόνος δεν είναι σύμμαχος του “τριφυλλιού”, μιας και σε λίγες μέρες πρέπει να καταθέσει τον φάκελο για άδεια ενόψει της νέας σεζόν, βρίσκοντας 4 εκατομμύρια ευρώ.

Στο σπίτι του Αλαφούζου

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στον “Τάφο του Ινδού”, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έκλεισαν συμβολικά τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ επισκέφτηκαν και το σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου, φωνάζοντας συνθήματα σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ. Στο σημείο υπήρχε διακριτική παρουσία της Αστυνομίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις