Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Οπαδοί στην προπόνηση της Ισπανίας! “Πικέ, μπάσ@@@@ε” [vid]

Οπαδοί στην προπόνηση της Ισπανίας! “Πικέ, μπάσ@@@@ε” [vid]
ΦΩΤΟ reuters

Το δημοψήφισμα στην Καταλονία και η εκτεταμένη βία της αστυνομίας που το… συνόδευσε, έχει επηρεάσει την εθνική Ισπανίας. Εδώ και χρόνια ο Ζεράρ Πικέ είναι “κόκκινο πανί” για πολλούς Ισπανούς, που -πλέον- πήγαν στην προπόνηση των “φούριας ρόχας” και του τα… έχωσαν!

Ο Ζεράρ Πικέ είναι εδώ και χρόνια δηλωμένος υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας, ενώ η κόντρα του με τον Σέρχιο Ράμος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν λέει να… κοπάσει.

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα δάκρυσε για τα απίστευτα επεισόδια που έγιναν στα εκλογικά κέντρα για το δημοψήφισμα της Καταλονίας και τόνισε πως αν χρειαστεί θα αποχωρήσει από την Εθνική Ισπανίας.

“Έξω από την Εθνική”

Μια μέρα μετά το δημοψήφισμα, ο παίκτης των “μπλαουγκράνα” βρέθηκε στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας για τα δύο τελευταία ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εκεί όμως ήταν μαζεμένοι πολλοί οπαδοί, που δεν τρέφουν και τα καλύτερα συναισθήματα γι’ αυτόν.

“Πικέ, μπάσταρδε, φύγε απ’ την εθνική”, αλλά και “Πικέ, η Ισπανία είναι το έθνος σου” ήταν κάποιες από τις “ομορφιές” που ακούστηκαν από το πλήθος.

Μάλιστα, δεν έλειπαν και τα πλακάτ, που έγραφαν: “Πικέ, έξω”. Κοντά υπήρχε και αστυνομική δύναμη, σε περίπτωση που χρειαζόταν να επέμβει.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=7ZAXvcUmz_s

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις