Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Οπαδός της Σέλτικ έκανε «ντου» με σημαία στο γήπεδο της Ρέιντζερς! video

Οπαδός της Σέλτικ έκανε «ντου» με σημαία στο γήπεδο της Ρέιντζερς! video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Σέλτικ ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια Σκωτίας, μετά και την επίσημη πρόωρη λήξη της σεζόν 2019-20 και ένας οπαδός της θέλησε να πανηγυρίσει το 9ο συνεχόμενο τρόπαιο της ομάδας μέσα στην έδρα της.. μισητής, Ρέιντζερς!

Η Σέλτικ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Σκωτίας από την Scottish Professional Football League (SPFL), για ένατη διαδοχική σεζόν, μετά το πρόωρο τέλος της περιόδου λόγω του κορονοϊού, ισοφαρίζοντας ένα ρεκόρ που στο παρελθόν είχε πετύχει τόσο αυτή όσο και η Ρέιντζερς.

Η ομάδα του Νιλ Λένον είχε κερδίσει εννέα συνεχόμενα τρόπαια πρωταθλήματος την περίοδο 1965-1974, ένα επίτευγμα που έφτασε η Ρέιντζερς από το 1989-1997.

Οι φίλοι της Σέλτικ είναι ευτυχισμένοι που είδαν την ομάδα τους να… ξεπερνά για μια ακόμα φορά την Ρέιτζερς και ένας από αυτούς κατάφερε να… βεβηλώσει το «Άιμπροξ».

Χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό το πώς κατάφερε να το κάνει, ο συγκεκριμένος φίλος της Σέλτικ μπήκε στην έδρα της Ρέιτζερς και… πάτησε στον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας μια σημαία των «καθολικών» που είχε πάνω της τον αριθμό «9».

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις