Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ωραίοι οι Έλληνες! Βρήκαν… δίχτυα Μήτρογλου, Σάμαρης και Μανωλάς [vids]

Ωραίοι οι Έλληνες! Βρήκαν… δίχτυα Μήτρογλου, Σάμαρης και Μανωλάς [vids]

Εξαιρετικά τα πήγαν οι περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Οι Μήτρογλου, Σάμαρης και Μανωλάς σκόραραν και βοήθησαν τις ομάδες τους να φτάσουν στη νίκη. Μοναδική παραφωνία ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος έκανε εφιαλτικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Γουότφορντ.

Η Μαρσέιγ συνέτριψε εντός έδρας την Καέν με 5-0 για τη 12η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Ο Κώστας Μήτρογλου βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα στη Ligue 1, πετυχαίνοντας το πέμπτο γκολ της ομάδας του.

Σκόραρε και ο Σάμαρης

Η Μπενφίκα επικράτησε εκτός έδρας της Γκιμαράες με 3-1. Με εξαιρετικό τελείωμα, ο Σάμαρης έκανε το 2-0 για την ομάδα του στο 76’.

https://twitter.com/slbnotification/status/927262483894685696

Καθοριστικός Μανωλάς

Η Ρόμα νίκησε 4-2 στην έδρα της Φιορεντίνα, με τον Κώστα Μανωλά να γράφει το 3-2 στο 50′, πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ στη φετινή Serie A.

Εφιαλτικό ντεμπούτο για Καρνέζη

Με το σκορ στο 0-2 στο παιχνίδι της Έβερτον με τη Γουότφορντ, ο Εουρέλιο Γκόμες τραυματίστηκε κι ο Καρνέζης πέρασε στη θέση του στο 59′. Ο Έλληνας τερματοφύλακας δέχθηκε τρία γκολ μέχρι το φινάλε του αγώνα, με τα “ζαχαρωτά” να επικρατούν της ομάδας του Μάρκο Σίλβα με 3-2.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις