Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Οργή στο Μάλμε για Ιμπραΐμοβιτς! Φωτιά στο άγαλμα του Ζλάταν (video)

Η απόφαση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να αποκτήσει μετοχές της Χάμαρμπι προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της Μάλμε. Ο Σουηδός “αστέρας” έγινε… ανεπιθύμητος στην πόλη όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Την “πλήρωσε” το άγαλμα του.

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της Μάλμε, πριν κάνει το όνομα του να “λάμψε” στον Άγιαξ και ακολουθήσει την πορεία που όλοι γνωρίζουμε..

Ο διάσημος Σουηδός επιθετικός “πατάει” στα 38 και μετά την απόφαση του να φύγει από τις ΗΠΑ, το MLS και τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου σταθμού στην καριέρα του.

Λίγο πριν επιλέξει την νέα του ποδοσφαιρική “στέγη”, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποφάσισε να… προκαλέσει για ακόμη μία φορά, ανακοινώνοντας ότι απέκτησε μετοχές της Χάμαρμπι, μίας μισητής ομάδας για τους φιλάθλους της Μάλμε! Οι τελευταίοι δεν άφησαν αναπάντητη την επιλογή του Ιμπραϊμοβιτς και τα… έβαλαν με το άγαλμα που έχει στηθεί στην πόλη προς τιμήν του Σουηδού επιθετικού.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Άγνωστοι τοποθέτησαν στο κεφάλι του αγάλματος σακούλες σκουπιδιών, στο χέρι του ένα μέλος από καπάκι λεκάνης τουαλέτας, ενώ έγραψαν “Τσιγγάνε, πέθανε” με σπρέι, την ώρα που σύμφωνα με δημοσιεύματα εξετάζεται η κατάθεση πρότασης για την καταστροφή του!

https://twitter.com/SwedeStats/status/1199793683392081920

https://twitter.com/FOXSoccer/status/1199750688353312768

Όπως όμως φαίνεται σε video που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, κάποιοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο άγαλμα του Ζλάταν!

https://twitter.com/FootyAccums/status/1199788899733843968

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις