Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

“Όρθιος” ο ΠΑΣ! “Χ”ωρίς νίκη ο Ατρόμητος

Ατρόμητος ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να “ξεκλειδώσει” την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα, που έφυγε από το Περιστέρι με τον βαθμό της ισοπαλίας 0-0. Τρίτη αγωνιστική με ισοπαλία για τους Περιστεριώτες. Αήττητος παραμένει ο “Άγιαξ της Ηπείρου”.

Από τα πρώτα λεπτά την αναμέτρησης ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που είχε επιθετικές βλέψεις. Οι Περιστεριώτες είχαν την κατοχή της μπάλας, αναγκάζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει καθαρά αμυντικό ρόλο μέχρι το 20′ και να περνάει τη σέντρα σε κάποιες ταχύτατες αντεπιθέσεις. Στη συνέχεια όμως οι φιλοξενούμενοι… αναθάρρησαν, κέρδισαν μέτρα προς την αντίπαλη περιοχή και ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι, χωρίς όμως και να γίνουν απειλητικοί.

Η εικόνα του ματς είχε την μπάλα να πηγαίνει πάω – κάτω, χωρίς όμως να υπάρχει ουσία και σημαντικές φάσεις. Κάποια σουτ εκτός περιοχής των “κυανόλευκων” δεν ανησύχησαν τον Βελλίδη. Μοναδικά αξιοσημείωτα του 45λέπτου, το δοκάρι του Ρισβάνη -με δύσκολη κεφαλιά- στο 44′ και η αναγκαστική αλλαγή του Ναδάλες με τον Καρανίκα.

Με την έναρξη της επανάληψης οι δυο ομάδες έδειξαν πιο επιθετικές. Μόλις στο 44′ ο Ρισβάνης έστειλε -και πάλι- με κεφαλιά την μπάλα μόλις άουτ για τον Ατρόμητο, ενώ στο 50′ ο ΠΑΣ Γιάννινα “άγγιξε” το 0-1, αλλά ο ο Γιαννιώτης έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Μπουκουβάλα. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν και στο 67′ τις επιθετικές τους αρετές, όταν -μετά από πολύ όμορφη ανάπτυξη- ο Κοζωρώνης έπιασε σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, αλλά ο πορτιέρε των Περιστεριωτών απέκρουσε και πάλι.

Το παιχνίδι διατήρησε τον καλό του ρυθμό, με τους Περιστεριώτες να έχουν για κινητήριο μοχλό -και καλύτερο παίκτη- τον Ουάρντα. Παρά τις προσπάθειες τους όμως, καμία δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να φεύγει με το βαθμό (0-0) από την έδρα του Ατρόμητου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις