Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

ΠΑΕ Άρης: Ανακοίνωση για την επίθεση στην Κ16 της σχολής του Ολυμπιακού

ΠΑΕ Άρης: Ανακοίνωση για την επίθεση στην Κ16 της σχολής του Ολυμπιακού
Intime.gr

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος προσπαθεί να… συνέλθει από το νέο «χτύπημα» των κάφρων και η ΠΑΕ Άρης τοποθετείται και τονίζει ότι πρέπει να βρεθεί λύση.

Το… ελεεινό περιστατικό που έγινε που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του φιλικού της ομάδας Κ16 του Ολυμπιακού με το Πολυδένδρι στη Θεσσαλονίκη έχει σοκάρει τον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας και δείχνει -για μια ακόμα φορά- ότι η «βλακεία» είναι ανίκητη.

«Ντου» 100 κουκουλοφόρων σε αγώνα του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης στη Θέρμη

Μια ημέρα μετά, η ΠΑΕ Άρης –μέσω ανακοίνωσης- εκφράζει τον προβληματισμό της για το συγκεκριμένο άθλιο συμβάν και τονίζει πως θα πρέπει να βρεθεί μία λύση για την επίλυση των φαινομένων βίας και χουλιγκανισμού που ταλανίζουν τον ελληνικό αθλητισμό.

“Με αφορμή το χθεσινό θλιβερό περιστατικό βίας σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, η ΠΑΕ Άρης θεωρεί ότι είναι αυτονόητη υποχρέωση όλων μας να καταδικάσουμε τέτοια συμβάντα, αλλά δεν στεκόμαστε μόνο σε αυτό.

Οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε στην καταπολέμηση και εξάλειψη φαινομένων βίας απ’ όπου κι αν προέρχονται, ειδικότερα δε όταν αυτά συμβαίνουν σε παιδιά ηλικίας 16 και 17 χρόνων. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις