Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Γνωστές οι επτά φιναλίστ! Το πρόγραμμα της διοργάνωσης [pic]

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Γνωστές οι επτά φιναλίστ! Το πρόγραμμα της διοργάνωσης [pic]
ΦΩΤΟ Reuters

Το παζλ των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων ολοκληρώθηκε μετά τις “στέψεις” της Φλαμένγκο στη Λατινική Αμερική και της Αλ Χιλάλ στην Ασία.

Η Αλ Χιλάλ του Ρατσβάν Λουτσέσκου και η Φλαμένγκο είναι οι δύο τελευταίες ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2019 που θα στην Ντόχα του Κατάρ, από τις 11 μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Θυμίζουμε ότι διοργάνωση συμμετέχουν οι 6 πρωταθλήτριες των Ηπείρων συν την πρωταθλήτρια ομάδα της διοργανώτριας χώρας.

Οι επτά διεκδικήτριες του τίτλου λοιπόν είναι οι: Λίβερπουλ (Champions League – Ευρώπη), Αλ Χιλάλ (AFC Champions League – Ασία), Φλαμένγκο (Copa Libertadores – Λατινική Αμερική), Εσπεράνς (CAF Champions League – Αφρική), Moντερέι (CONCACAF Champions League – Κεντρική και Βόρεια Αμερική), Αλ Σαντ (Qatar Stars League – Η γηπεδούχος) και Ιανγκέν Σπορ (OFC Champions League – Ωκεανία).

Θυμίζουμε ότι οι ομάδες που κατέκτησαν το Champions League και το Κόπα Λιμπερταδόρες, εν προκειμένω η Λίβερπουλ και η Φλαμένγκο αντίστοιχα, θα ξεκινήσουν την πορεία τους από την ημιτελική φάση, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες καλούνται να περάσουν τουλάχιστον μία ακόμα ομάδα για να φτάσουν ως εκεί.

Δείτε το πρόγραμμα της διοργάνωσης

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις