Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παίκτες της ΑΕΚ έφτιαξαν γλυκά για τα Παιδικά Χωριά SOS! – video

Παίκτες της ΑΕΚ έφτιαξαν γλυκά για τα Παιδικά Χωριά SOS! – video
ΦΩΤΟ eurokinissi

Για τα Παιδικά Χωριά SOS έφτιαξαν γλυκά οι παίκτες της ΑΕΚ, με αφορμή τα Χριστούγεννα και στο πλαίσιο κοινωνικής δράση για λογαριασμό ενός εκ των χορηγών της ΠΑΕ, Γευσίνους.

Έλντερ Λόπες, Χρήστος Αλμπάνης, Στράτος Σβάρνας και Κώστας Γαλανόπουλος συμμετείχαν σε μία διαφορετική προσπάθεια για την ΑΕΚ, η οποία τους έβαλε στην κουζίνα για καλό σκοπό.

Οι παίκτες της Ένωσης έφτιαξαν γλυκά ενόψει των Χριστουγέννων, τα οποία και παραδόθηκαν στη συνέχεια στα παιδιά που ζουν στα Παιδικά Χωρία SOS.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

Ο Έλντερ Λόπες, ο Χρήστος Αλμπάνης, ο Στράτος Σβάρνας και ο Κώστας Γαλανόπουλος έβγαλαν για λίγο τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, προκειμένου να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα γλυκά για τα παιδιά στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ, χορηγού εταιρείας της ΠΑΕ ΑΕΚ, τις οποίες μας παραχώρησε ο CEO της εταιρίας, κ. Μανώλης Βαβουράκης.

Ευτυχώς ή… δυστυχώς για τα παιδιά, οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα που έφτιαξαν με ενθουσιασμό οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έφτασαν στα Παιδικά Χωριά SOS, συνοδευόμενα από τον αρχηγό της ομάδας, Πέτρο Μάνταλο, καθώς και τους Άλεφ Σαλντάνια, Λούκας Μπογέ, Έσε Πόνσε αλλά και τους ανθρώπους του συλλόγου, με την αποστολή της Ένωσης να μοιράζει επίσης χριστουγεννιάτικα δώρα και χαρά στα παιδιά, παίζοντας ποδόσφαιρο μαζί τους.

Η κάμερα του AEK TV, πασπαλισμένη και αυτή με τη σειρά της με ζάχαρη άχνη και καρυδόψυχα, βρέθηκε τόσο στις εγκαταστάσεις της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ όσο και στα Παιδικά Χωριά SOS για να καταγράψει τις όμορφες αυτές στιγμές, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ακόλουθο βίντεο. Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2019 για όλους!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις