Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παίκτης της Ξάνθης: «Τιμωρηθήκαμε επειδή έχουμε τον ίδιο πρόεδρο με ΠΑΟΚ»

Παίκτης της Ξάνθης: «Τιμωρηθήκαμε επειδή έχουμε τον ίδιο πρόεδρο με ΠΑΟΚ»
Intime.gr

Ο Φάμπιο Στάρτζεον μίλησε στην «O’Jogo» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην βαθμολογική ποινή (-12) που επιβλήθηκε στην Ξάνθη, υιοθετώντας την ετυμηγορία των ελληνικών αρμόδιων οργάνων, σχετικά με την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας των Ακριτών με τον ΠΑΟΚ.

Η υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης κόστισε στις δύο ΠΑΕ την αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα, μετά και τις αποφάσεις που πήραν τα ελληνικά αρμόδια όργανα. Την ώρα όμως που οι Θεσσαλονικείς και ο Ολυμπιακός περιμένουν να κριθεί οριστικά η υπόθεση στο CAS, ο Φάμπιο Στάρτζεον δείχνει να αποδέχεται την ετυμηγορία που υπάρχει μέχρι στιγμής.

«Είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών στο πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε τη συνοχή μας και 12 πόντους επειδή ο πρόεδρός μας είναι ο ίδιος με του ΠΑΟΚ» ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος μέσος της Ξάνθης (δανεικός από την Φεϊρένσε).

Ο Πορτογάλος μέσος συνέχισε λέγοντας: «Αυτό δεν μπορεί να συμβεί στην ίδια κατηγορία και κόστισε και σε εκείνους 7 πόντους. Με αυτή την τιμωρία ξεκινήσαμε να παλεύουμε για την παραμονή και όχι για την Ευρώπη».

Παράλληλα, ο Στάρτζεον παραδέχθηκε ότι δεν θέλει να παραμείνει στη χώρα μας, απαντώντας για το ποδοσφαιρικό του μέλλον: «Στόχος είναι να συνεχίσω να παίζω στην πρώτη κατηγορία, δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει στην Πορτογαλία ή στο εξωτερικό. Πρέπει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα εδώ, αλλά δεν σκοπεύω να συνεχίσω στην Ελλάδα. Ψάχνω κάτι θετικό για την καριέρα μου και από οικονομικής άποψης».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις