Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Παλαίμαχος της Νιούκαστλ “πωρωμένος” με τον ΠΑΣ Γιάννενα! (pics)

Παλαίμαχος της Νιούκαστλ “πωρωμένος” με τον ΠΑΣ Γιάννενα! (pics)
ΦΩΤΟ YouTube

Την “τρέλα” του για τον ΠΑΣ Γιάννενα εξέφρασε μέσω Twitter ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ, Ρέι Χάντσον, αμέσως μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας, ανοίγοντας διάλογο με τους διαχειριστές του επίσημου λογαριασμού των Ηπειρωτών.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα φαίνεται πως έχει οπαδούς και πέρα από τα ελληνικά σύνορα και μάλιστα διακεκριμένους, όπως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ, Ρέι Χάντσον. Ο Άγγλος, νυν τηλεσχολιαστής ποδοσφαιρικών αγώνων, που είχε αγωνιστεί στις “καρακάξες” τη δεκαετία του 1970, προχώρησε σε ανάρτηση στο Twitter την περασμένη Τετάρτη (15/1), μετά τον αποκλεισμό των Ηπειρωτών από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, όπου εξέφραζε την απογοήτευσή για το αποτέλεσμα του αγώνα και δήλωνε οπαδός του “Άγιαξ της Ηπείρου”.

Συγκεκριμένα ο Χάντσον έγραφε στην ανάρτηση: “Η ομάδα που στηρίζω στην Ελλάδα, ο ΠΑΣ Γιάννινα, που βρίσκεται στη 2η κατηγορία μετά τον υποβιβασμό, είναι εκτός Κυπέλλου Ελλάδας χάρη στον Παναθηναϊκό”.

 

Η αγάπη του Άγγλου για τον ΠΑΣ εξηγήθηκε πάντως λίγο αργότερα στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, όπου αποκάλυψε πως η πρώην γυναίκα του ονόματι Ιωάννα, είχε καταγωγή από τα Γιάννενα. Αποκάλυψε μάλιστα πως είχε και φανέλα της ομάδας παλαιότερα, την οποία ξέχασε σε ένα μπαρ στη Σαντορίνη και το πολύ ούζο που είχε πιει δεν του… επέτρεψε να γυρίσει να την πάρει, οπότε την έχασε.

Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον επίσημο λογαριασμό των Ηπειρωτών και έλεγε: “Ευχαριστούμε για τη στήριξη, συνεχίζουμε δυνατοί για την επιστροφή μας. Μακάρι να σε δούμε στους Ζωσιμάδες. Υ.Γ. Συγγνώμη για τη φανέλα, θα σου στείλουμε μία νέα από τη φετινή σεζόν”.

Το παράδοξο αυτό συναπάντημα έκλεισε με τον Χάντσον να ευχαριστεί και να εύχεται στην ομάδα να μείνει δυνατή στη συνέχεια της σεζόν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις