Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παναιτωλικός – ΑΕΛ: Έβγαλαν… ψυχή οι “βυσσινί” στο Αγρίνιο!

Παναιτωλικός – ΑΕΛ: Έβγαλαν… ψυχή οι “βυσσινί” στο Αγρίνιο!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναιτωλικός έπαιξε σαν… γηπεδούχος στο πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας σε δυο γκολ. Στην επανάληψη όμως “εμφανίστηκε” μόνο η ΑΕΛ στο γήπεδο του Αγρινίου. Οι “βυσσινί” έφτασαν στο 2-2, παίρνοντας σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στη Superleague. Δυσκολεύει το… όνειρο των γηπεδούχων για πεντάδα! Από θέση οφσάιντ το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο Αγρίνιο, η ΑΕΛ με αντεπίθεση διαρκείας στο β΄ μέρος, απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2 από τον Παναιτωλικό, στο προτελευταίο χρονικά ματς της 20ής αγωνιστικής της Superleague.

Ο Παναιτωλικός μπήκε με… φόρα στο ματς και -έχοντας την κατοχή της μπάλας- πλησίασε αρκετές φορές στην μεγάλη περιοχή της ΑΕΛ, χωρίς όμως να κάνει φάση. Οι “βυσσινί” έπαιξαν αρκετά πίσω, αλλά ήταν αυτοί που έκαναν το πρώτο καλό σουτ της αναμέτρησης, με τον Λεοζίνιο να μην μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον Γιαννακόπόυλο.

Η πολυπρόσωπη άμυνα της ΑΕΛ δυσκόλεψε πολύ τους γηπεδούχους, ενώ ο Νούνιτς έχασε τεράστια ευκαιρία στο 15′ -με κοντινή προβολή- να ανοίξει το σκορ. Η ομάδα του Αγρινίου έδειξε σημαντικά προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία, κάτι που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες της ομάδας της Λάρισας.

Στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς όμως -και μετά από… περιπέτεια- ο Παναιτωλικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ (25′). Ο Μανά έκανε σέντρα σουτ, ο Κρίστινσον έδιωξε με το ένα χέρι, το σουτ του Μπαϊροβιτς κόπηκε από τον Μπέρτο, αλλά ο Μάζουρεκ κατάφερε με κοντινό σουτ να κάνει το 1-0.

Η ΑΕΛ έδειξε αρκετή δραστηριότητα στις αντεπιθέσεις, αλλά έστω και την τελευταία στιγμή οι γηπεδούχοι έβρισκαν τρόπο να την μπλοκάρουν. Μάλιστα, ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια, έχοντας ισχυρό προβάδισμα νίκης. Στο 42′ ο Μανά έκανε την κεφαλιά – πάσα στον Μπαΐροβιτς (βρισκόταν οριακά σε θέση οφσάιντ) ο οποίος βγήκε στην πλάτη τον Γκόλια και με το αριστερό έκανε το 2-0. Λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, ο Λεοζίνιο έστειλε την μπάλα με κεφαλιά να περάσει για λίγο άουτ (45′).

Η ΑΕΛ έβγαλε μεγαλύτερη διάθεση στην επίθεση στο δεύτερο μέρος, χωρίς όμως να περιορίσει τον Παναιτωλικό στο να αμύνεται. Στο 62΄όμως κατάφερε να δώσει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Η… φαρμακερή σέντρα του Ντέλετιτς βρήκε τον Φατιόν που με καρφωτή κεφαλιά από την καρδιά της αντίπαλης μείωσε σε 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 69′ έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Μπαργκάν (έκανε πολύ δουλειά με την είσοδο του στην επανάληψη) ανατράπηκε από τον Λιάβα και ο Φατιόν ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 2-2. Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα ο Νούνιτς έφυγε στην αντεπίθεση, έπιασε το ισχυρό σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα στην εξωτερκή πλευρά των δικτύων!

Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα ο Νούνιτς έφυγε στην αντεπίθεση, έπιασε το ισχυρό σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων! Τα τελευταία λεπτά είχαν μεγάλο ενδιαφέρον, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης και να μην τα καταφέρνουν. Στην τελευταία φάση του ματς (90+4′) το μακρινό σουτ του Αμαράλ έστειλε την μπάλα για λίγο άουτ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις