Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναιτωλικός – ΑΕΛ: Ούτε τώρα οι Αγρινιώτες! Ο Μόρας τους στέρησε τη νίκη

Παναιτωλικός – ΑΕΛ: Ούτε τώρα οι Αγρινιώτες! Ο Μόρας τους στέρησε τη νίκη
Intime

Ούτε ο ερχομός του Μάκη Χάβου ήταν αρκετός για να.. σπρώξει τον Παναιτωλικό στην πρώτη του νίκη στη φετινή Superleague. Η ΑΕΛ πήρε το βαθμό μέσα στο Αγρίνιο (2-2) με τον Βαγγέλη Μόρα να “φτιάχνει” το πρώτο και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Φτάσαμε στην 7η αγωνιστική της Superleague και ο Παναιτωλικός συνεχίζει να αγνοεί τη χαρά της νίκης. Οι Αγρινιώτες έφτασαν πολύ κοντά στο πρώτο τους “τρίποντο”, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ, αλλά τελικά πήραν μόνο το βαθμό της ισοπαλίας (2-2)

Η ΑΕΛ είχε τον έλεγχο του ματς στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που έδειξαν προβλήματα στην ανάπτυξη τους. Οι φιλοξενούμενοι μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ στο 27’… με την έγκριση του VAR. μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μόρας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μιχαήλ με δεύτερη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής Φωτιάς “έκοψε” αρχικά το γκολ, αλλά το VAR τον συμβούλεψε να κατακυρώσει το 0-1.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να ανεβάσει… στροφές κι έφτασε στην ισοφάριση στο 34′. Από μπαλιά του Ντάλσιο, Ταχάρ με Μοράρ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από κοντά, όμως η μπάλα στρώθηκε στον Ντίας που από το σημείο του πέναλτι κεραυνοβόλησε τον Κρίστινσον για το 1-1. Στο 38′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν και πέναλτι, αλλά τόσο ο διαιτητής, όσο και το VAR δεν τους το έδωσε!

Στο δεύτερο μέρος είδαμε άλλα δύο γκολ. Ο Παναιτωλικός πίστεψε πως θα φτάσει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, κάνοντας το 2-1 στο 77′ με τον Μπαΐροβιτς. Ο Βαγγέλης Μόρας ήταν όμως αυτός που είχε την.. τελευταία κουβέντα, σκοράροντας στο 80 με τρομερή κεφαλιά και διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις