Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναιτωλικός – Ατρόμητος: “Μπαλωθιά” εξάδας από τον Γιακουμάκη στο 94′! [video]

Παναιτωλικός – Ατρόμητος: “Μπαλωθιά” εξάδας από τον Γιακουμάκη στο 94′! [video]
ΦΩΤΟ Intime

Νίκη “χρυσάφι” πήρε ο Ατρόμητος στο Αγρίνιο, αφού με κεφαλιά… buzzer-beater του Γιώργου Γιακουμάκη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων επικράτησε με 0-1 του Παναιτωλικού, τον οποίο “βύθισε” στη βαθμολογία, ενώ ταυτόχρονα πλασαρίστηκε στην εξάδα της Superleague.

Σε ένα από τα χειρότερα ματς της φετινής Superleague, από άποψης θεάματος, ο Ατρόμητος βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο παίρνοντας σπουδαίο τρίποντο, που τον ανέβασε στην 6η θέση τη βαθμολογίας με 25 βαθμούς.

Με την κατοχή στο ματς να είναι μοιρασμένη και τις ευκαιρίες ελάχιστες και όχι σπουδαίες, το ματς ήταν “κομμένο και ραμμένο” για ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι είχαν διάθεση αλλά δεν έβρισκαν τον τρόπο να δημιουργήσουν κάτι καλό, ενώ και οι φιλοξενούμενοι πέρα από ατομικές εμπνεύσεις του Ούμπιδες και μία κεφαλιά του Ντίαζ στο 16ο, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι, δεν είχαν επιδείξουν κάτι άλλο.

Αντίθετη άποψη είχε ο Γιώργος Γιακουμάκης που στο 94′ πήρε την κεφαλιά μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Γκάλο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κνετ, στέλνοντας τους Περιστεριώτες στην εξάδα της Superleague, μετά την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα ματς μέσα στο 2020. Στον αντίποδα ο Παναιτωλικός παρέμεινε στην 13η θέση με μόλις 8 βαθμούς και το μέλλον του φαντάζει δυσοίωνο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις