Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Παναιτωλικός – Ξάνθη: Διπλό με ανατροπή για τους “Ακρίτες”!

Παναιτωλικός – Ξάνθη: Διπλό με ανατροπή για τους “Ακρίτες”!
ΦΩΤΟ intime

Μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, η Ξάνθη επικράτησε και στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού με 2-1 και έκανε το δύο στα δύο στη φετινή Superleague, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.

Τρία γκολ μέσα σε 7 λεπτά σημειώθηκαν στο παιχνίδι του Αγρινίου, όπου ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με 1-0, αλλά η Ξάνθη “απάντησε” άμεσα για να πάρει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Σε ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 70′ και ο Μπαΐροβιτς το εκτέλεσε εύστοχα για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το γκολ του όμως, όχι μόνο δεν… σόκαρε την Ξάνθη, αλλά αντίθετα έδωσε το… έναυσμα για αντεπίθεση, με τον Εντουάρντο να περνά σαν αλλαγή στο ματς και γίνεται ο πρωταγωνιστής ισοφαρίζοντας σε 1-1 και έχοντας συμμετοχή και στο δεύτερο τέρμα του Στούργκεον. Οι Ακρίτες έκαναν έτσι δεύτερο διαδοχικό διπλό και έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν.

Οι συνθέσεις στο Παναιτωλικός – Ξάνθη

Παναιτωλικός: Κνετ, Σανιά, Μαλής, Γιοβάνοβιτς (46′ Μαρσιάλ), Λιάβας, Λουσέρο, Ντάλσιο, Φυτόπουλος (46′ Μιμίτο), Ντουάρτε, Ντίας, Μπαΐροβιτς.

Ξάνθη: Μπέντο, Μπαξεβανίδης (36′ Ντίρεσταμ), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Σόσα, Τερκί, Κοβάτσεβιτς, Μπαριέντος (57′ Φοσέ), Τζουρίτσκοβιτς, Στάργκεον, Ρενέλα (68′ Εντουάρντο).

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις