Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναιτωλικός – Ξάνθη: Ισοπαλία με νικητή τον… Παναθηναϊκό!

Παναιτωλικός – Ξάνθη: Ισοπαλία με νικητή τον… Παναθηναϊκό!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Παναιτωλικός και Ξάνθη έμειναν στο 0-0 για τη 18η αγωνιστική της Superleague και έκαναν… δώρο 5άδας στον Παναθηναϊκό, ο οποίος με νίκη επί της Λάρισας θα προσπεράσει αμφότερους στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής για την πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος, Παναιτωλικός και Ξάνθη δεν κατάφεραν να… πλησιάσουν στο τελευταίο ευρωπαϊκό “εισιτήριο”, αφού με την ισοπαλία στο μεταξύ τους ματς, δίνουν την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό, να βρεθεί μόνος του στην 5η προνομιούχο θέση της Superleague.

Το παιχνίδι στο Αγρίνιο ήταν κακό στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τους φιλοξενούμενους να “εγκλωβίζουν” την ομάδα του Δέλλα και να δέχονται ελάχιστες φάσεις μπροστά από την εστία τους. Τόσο ο Μοράρ στο 42′ όμως, όσο και ο Ουίλιαν στην επανάληψη, δεν κατάφεραν να σκοράρουν ούτε σε αυτές, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει δίκαια μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις στο Παναιτωλικός – Ξάνθη

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μαρινάκης (86΄ Γκούγκας), Μιχάι, Μαλής, Αμαράλ, Λουσέρο, Ντίας, Μανά (79΄ Μπάιροβιτς), Ουίλιαν, Μάζουρεκ (74΄ Λιάβας), Μοράρ.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Αλμέιδα, Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Καντά (82΄ Ντίρεσταμ), Ακόστα (90΄+1 Μελισσόπουλος), Σαρπόνγκ, Μπρίτο (76΄ Φακκής).

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις