Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναιτωλικός – Λαμία: Ένα γκολ τα άφησε όλα… ανοιχτά!

Παναιτωλικός
ΦΩΤΟ eurokinisi

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να νικήσει τη Λαμία με 1-0, χάρη σε ένα γκολ από τη βούλα του πέναλτι και διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες του για Ευρώπη. Έχασαν την ευκαιρία να “σφραγίσουν” την παραμονή τους στη Superleague οι Λαμιώτες.

Ένα γκολ του Μοράρ στο 74ο λεπτό, από πέναλτι που κέρδισε ο Ντίας από τον Ασίγκμπα, ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση του Αγρινίου. Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 της Λαμίας και άφησε τα πάντα “ανοιχτά” για τις δύο ομάδες στις τελευταίες αγωνιστικές της Superleague.

Σε ένα κακό ποιοτικά ματς, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πίεσε στο τέλος και πήρε τη νίκη επί της Λαμίας, η οποία και την διατηρεί μαθηματικά στο “παιχνίδι” της 5άδας, αν και βρίσκεται 4 πόντους μακριά από Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης, δύο “στροφές” πριν το φινάλε.

Από την πλευρά της, η Λαμία είχε την ευκαιρία να μείνει και τυπικά στην πρώτη κατηγορία, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τελικά την ήττα της Κέρκυρας από τον Αστέρα και χάνοντας στο Αγρίνιο, θέλει πλέον ένα δικό της θετικό αποτέλεσμα ή ένα αρνητικό των Φαιάκων, για να εξασφαλίσει την παραμονή της.

Οι συνθέσεις στο Παναιτωλικός – Λαμία

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μιχάι, Αργκούς, Μαρινάκης (84’ Γιαννιώτης), Ρότσα (70’ Κλέσιο), Τσοκάνης, Μοράρ, Ντίας, Ρόσα (90’ Χαντάκιας), Μάζουρεκ, Μπράβο.

Λαμία: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος (76’ Φράγκος), Παντελιάδης, Τζεμιά, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Ακόστα, Μπουλουλής, Μπούντνικ (57’ Κουτρομάνος), Τσούκαλος, Μπλάζιτς (26’ Αντρόνικ).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις