Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναιτωλικός – Λαμία: Γλίτωσε την ήττα στο φινάλε!

Παναιτωλικός – Λαμία: Γλίτωσε την ήττα στο φινάλε!
ΦΩΤΟ Intime

Έφτασε μια… ανάσα από την πρώτη της νίκη επί του Παναιτωλικού σε επίπεδο Superleague. Η Λαμία προηγήθηκε στο Αγρίνιο με το γκολ του Μπεχεράνο, αλλά έχασε το “τρίποντο” στις καθυστερήσεις με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του νεοαποκτηθέντα, Ντάουντα (1-1).

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του νεοαποκτηθέντα, Ντάουντα, στο 90+5′ ο Παναιτωλικός κατάφερε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα από τη Λαμία (1-1), σε ματς για τη 19η αγωνιστική της Superleague.

Ο Παναιτωλικός είχε το… πάνω χέρι από τα πρώτα του αγώνα, πιέζοντας την εστία της Λαμίας. Η κορυφαία στιγμή των γηπεδούχων χάθηκε στο 2′. ο Άλβαρεζ έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Θεοδωρόπουλος άγγιξε την μπάλα όσο χρειαζόταν και αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Η Λαμία κατάφερε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους να ισορροπήσει το ματς και μάλιστα να ανοίξει και το σκορ με… έναν πρώην παίκτη του Παναιτωλικού. Στο 43′ ο Μπεχαράνο έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κνετ για το 0-1!

Η επανάληψη δεν είχε καλό ρυθμό. Πέρα από κάποιες ατομικές προσπάθειες, ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να πλησιάσει με αξιώσεις τα αντίπαλα καρέ. Η Λαμία έπαιξε έξυπνα και μέχρι το φινάλε του αγώνα κρατούσε τη νίκη στα χέρια της.

Στο 90+4′ όμως ο Ντάουντα πρόλαβε τον Θεοδωρόπουλο, πήρε την μπάλα και ο γκολκίπερ της Λαμίας τον ανέτρεψε! Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση της… ποινής και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις