Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός: Δεύτερη νίκη στο Αγρίνιο για τους γηπεδούχους! – videos

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός: Δεύτερη νίκη στο Αγρίνιο για τους γηπεδούχους! – videos
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος από τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο και πανηγύρισε τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα, χάρη σε γκολ Έρικσον (49΄) και Μοράρ (58΄). Μείωσε στο 86′ ο Σαβαντογκό για τους Βοιωτούς, που έπαιξαν και με 10 παίκτες από το 64′, μετά την αποβολή του Νανγκίς.

Παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά στο ματς, ο Παναιτωλικός ήταν πιο τυχερός και πιο εύστοχος στην επίθεση και με δύο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Λεβαδειακού με 2-1.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Τραϊνού Δέλλα κατάφερε να “ανοίξει” το σκορ μόλις στην πρώτη ευκαιρία του δευτέρου μέρους. Στο 49′, ο Αντιλέχου απομάκρυνε την μπάλα από την περιοχή του αλλά αυτή βρήκε στο πρόσωπο τον Έρικσον και κατέληξε στα δίχτυα του Επασί για να γίνει το 1-0 με αυτό τον τυχερό τρόπο.

 

Το γκολ άλλαξε την ψυχολογία του Παναιτωλικού που “πίεσε” και για δεύτερο γκολ και το βρήκε λίγο μετά, στο 58ο λεπτό του αγώνα, με κοντινό πλασέ του Μοράρ, από μεταβίβαση του Καμαρά. Αυτό ήταν και το 4ο γκολ του επιθετικού στο πρωτάθλημα.

 

Το ματς φάνηκε να τελειώνει μάλιστα στο 64′ όταν ο Νανγκίς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως ο Σαβαντογκό νίκησε τον Κυριακίδη με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, στο 86ο λεπτό, κάνοντας το 2-1 και δίνοντας “δραματικό τόνο” στα τελευταία λεπτά του αγώνα.


 

Με τον Ιωαννίδη να χάνει όμως μια μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις, ο Λεβαδειακός γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα, με τον Παναιτωλικού να πανηγυρίζει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, με το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις στο Παναιτωλικός – Λεβαδειακός

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Μαλής, Μαρινάκης, Ρότσα, Έρικσον, Μάζουρεκ (66΄ Γουίλιαν), Πάουλο, Μοράρ, Ντίας (84΄ Μανά), Καμαρά (77΄ Λουσέρο).

Λεβαδειακός (Απόστολος Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Ζησόπουλος,  Παντελιάδης, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο (64΄ Γιακουμάκης), Καραχάλιος (65΄ Όμο), Μαρκόβσκι (74΄ Ιωαννίδης), Νανγκίς, Σαβαντογκό.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις