Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναιτωλικός – ΟΦΗ: Επεισοδιακή νίκη με “εκτελεστή” τον Μοράρ! – videos

Παναιτωλικός – ΟΦΗ: Επεισοδιακή νίκη με “εκτελεστή” τον Μοράρ! – videos
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου και πολλές διαμαρτυρίες για τις αποφάσεις των διαιτητών, ο Παναιτωλικός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΟΦΗ, χάρη σε δύο γκολ του Μοράρ.

Την πρώτη του νίκη στη Superleague πέτυχε ο Παναιτωλικός, επικρατώντας του ΟΦΗ στο Αγρίνιο, σε ένα παιχνίδι με πολλή ένταση, αμφισβητούμενες φάσεις, τρία γκολ και απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μοράρ.

Ο επιθετικός των γηπεδούχων, πέτυχε δύο πολύ όμορφα τέρματα “κλειδώνοντας” ουσιαστικά τους πρώτους βαθμούς για την ομάδα του στο πρωτάθλημα, αφού το μόνο που κατάφεραν οι Κρητικοί, ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο τέλος, χάρη σε αυτογκόλ του Έρικσον στο 88′.

Το παιχνίδι

Η πρώτη καλή φάση στο ματς “μετουσιώθηκε” ουσιαστικά και σε γκολ για τον Παναιτωλικό, αφού στο 23′ ο Μαρινάκης έκανε την κούρσα από δεξιά και με εξαιρετική κάθετη στον Μοράρ, έβγαλε τον συμπαίκτη του σε θέση βολής κι αυτός από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, πλάσαρε ιδανικά για το 1-0.

Οι Κρήτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη φάση και το παιχνίδι έγινε πιο “σκληρό” στη συνέχεια, με τον Γρατσάνη να δείχνει 7 κίτρινες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και ενώ είχε αποβάλει από το 40ο λεπτό και τον Νίκο Παπαδόπουλο από τον πάγκο του ΟΦΗ, μετά από διαμαρτυρία για ένα πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και με τον Μοράρ να πετυχαίνει δεύτερο γκολ στο 58΄ με σουτ μετά από απόκρουση του Στρέζου, “σφράγισε” ουσιαστικά τη νίκη και τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Το μόνο που κατάφεραν στη συνέχεια οι Κρητικοί ήταν να μειώσουν το σκορ σε 2-1 στο 88ο λεπτό, όταν από γύρισμα του Κυριακίδη από δεξιά, ο Έρικσον στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στην εστία της δική του ομάδας.

Οι συνθέσεις στο Παναιτωλικός – ΟΦΗ

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Έρικσον, Μανά (81΄ Ρότσα), Μάζουρεκ (86΄ Χαντάκιας), Ντίας, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ, Άργκους, Μπαρμπόσα (66΄ Λιάβας)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος (29΄ Παπαστεριανός), Κουτσιανικούλης (75΄ Αραβίδης), Βουό, Πλατέλλας (61΄ Ντίνας), Κυριακίδης, Παπάζογλου, Μεγιάδο, Μπολάκης, Νέιρα, Ποτουρίδης

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις