Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκή Συμμαχία: “Να καταθέσει άμεσα την ένσταση η ΠΑΕ” – Τι προβλέπει ο ΚΑΠ

Παναθηναϊκή Συμμαχία: “Να καταθέσει άμεσα την ένσταση η ΠΑΕ” – Τι προβλέπει ο ΚΑΠ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία καλεί την “πράσινη” ΠΑΕ να καταθέσει ένσταση για λάθος εφαρμογή των κανονισμών στον αγώνα Κυπέλλου των “πρασίνων” με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ. “Αξιοπρέπεια σημαίνει πρώτα απ’ όλα να διεκδικείς τα δικαιώματα σου κι όχι να γυρίζεις το μάγουλο” αναφέρεται – Τη Δευτέρα (28.01.2019) λήγει η σχετική προθεσμία για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Την ώρα που στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν φαίνονται διατεθειμένοι να κινηθούν κατά του κύρους του αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία, λόγω του λάθους του διαιτητή Παπαπέτρου, η Παναθηναϊκή Συμμαχία καλεί το “τριφύλλι” να καταθέσει άμεσα ένσταση, “χωρίς περιττές “ευγένειες” και “fair play””.

Η ανακοίνωση αναφέρει

«Η άρνηση του διαιτητή Παπαπέτρου λόγω άγνοιας (; ) των κανονισμών να επιτρέψει 4η αλλαγή στην παράταση δημιουργεί τη δυνατότητα επανάληψης του αγώνα με τη Λαμία, με την προϋπόθεση ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταθέσει σχετική ένσταση. Η δική μας θέση είναι η εφαρμογή των κανονισμών για όλους και η ισονομία και όχι η επιλεκτική εφαρμογή τους σε βάρος μόνο του Παναθηναϊκού, όπως γίνεται τα τελευταία 20 χρόνια. Για το λόγο αυτό καλούμε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καταθέσει άμεσα την ένσταση, χωρίς περιττές “ευγένειες” και “fair play”, τα οποία όλως περιέργως ενεργοποιούνται μόνο όταν είναι να λειτουργήσουν σε βάρος της ομάδας και ουδέποτε όταν είναι να την ωφελήσουν.

ΕΠΟ: Λάθος του Παπαπέτρου με τις αλλαγές στο Παναθηναϊκός – Λαμία!

Η οποιαδήποτε ολιγωρία θα ισοδυναμεί με ηθελημένο έγκλημα σε βάρος της ποδοσφαιρικής ομάδας μας και σε βάρος της προσπάθειας των παικτών και του προπονητή μας. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ, όπως επανειλημμένα γίνεται ως τώρα».

Τι αναφέρει ο ΚΑΠ…

Να αναφέρουμε ότι στην παράγραφο δ, του ΚΑΠ προβλέπεται ένσταση “για εσφαλμένη ερμηνεία και εφαρμογή διατάξεων από το διαιτητή που σχετίζονται με τη συμπλήρωση των ομάδων, μετά την έναρξη του αγώνα”.

Το ίδιο άρθρο στην παράγραφο 4, σημειώνει ότι η ένσταση πρέπει να γίνει μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που έγινε το παιχνίδι, δηλαδή μέχρι τη Δευτέρα (28.01). Με αυτή την εξέλιξη, η υπόθεση θα εκδικαστεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις