Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Μέσα και ο Κολοβέτσιος! Η αποστολή του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Μέσα και ο Κολοβέτσιος! Η αποστολή του Τριφυλλιού
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος τέθηκε τελικά στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και αναμένεται να είναι και βασικός στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Superleague.

Κανονικά προπονήθηκε την Παρασκευή (2/11) ο Δημήτρης Κολοβέτσιος και παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του, θα είναι πιθανότατα σε θέση να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Έτσι ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών , πλην του μόνιμα απόντα Άλτμαν και επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για το μεγάλο ματς της 9η αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό

“Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με απογευματινή προπόνηση, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση βέβαια τον Άλτμαν, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Κανονικά προπονήθηκε και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος αγωνίστηκε και στο οικογενειακό διπλό.

Η αποστολή αποτελείται από τους Κότσαρης, Διούδης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον , Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής, Μακέντα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις