Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Οριστικά χωρίς Μπακασέτα! Η αποστολή της Ένωσης για το ΟΑΚΑ [pic]

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Οριστικά χωρίς Μπακασέτα! Η αποστολή της Ένωσης για το ΟΑΚΑ [pic]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Τάσος Μπακασέτας συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα στα Σπάτα και έτσι έμεινε εκτός από την αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, να μην αντιμετωπίζει πάντως άλλα προβλήματα, πλην και του μόνιμου τραυματία Λόπες.

Χωρίς τον Τάσο Μπακασέτα η αποστολή της ΑΕΚ για το ΟΑΚΑ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική της Superleague, αφού ο διεθνής Έλληνας επιθετικός μέσος, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ και η αποστολή

“Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Τάσος Μπακασέτας συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.00) αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτές βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάια, Γιαννιώτας, Πόνσε, Μπογέ”.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (19.00) με τον Παναθηναϊκό#paoaek #aekfc #aekfcseason2018_19 #aekfamily

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Freitag, 2. November 2018

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις