Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Άρης: “Κίτρινη” πρόκριση σε ματσάρα… θρίλερ! [pics]

Παναθηναϊκός – Άρης: “Κίτρινη” πρόκριση σε ματσάρα… θρίλερ! [pics]
ΦΩΤΟ intime

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στα πέναλτι, ο Άρης πήρε την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο Fianl 4 για τις ομάδες κάτω των 15 ετών στη Λαμία και θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον ΠΑΟΚ, σε ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Final 4 για το πρωτάθλημα κάτω των 15 ετών, ήταν ματσάρα, με την κανονική διάρκεια να ολοκληρώνεται με σκορ 3-3 και τον Άρη να επικρατεί τελικά του Παναθηναϊκού στα πέναλτι, με σκορ 4-2.

Οι “κίτρινοι” ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο ματς, με τον Τσέρα να πετυχαίνει το 0-1 στο 18′, για να ισοφαρίσουν οι “πράσινοι” στο 35′ με τον Βολάκη.

Ο Τσέρας σημείωσε όμως άλλα δύο γκολ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι το 49′, αλλά το Τριφύλλι δεν το έβαλε κάτω, μειώνοντας αρχικά σε 3-2 ξανά με τον Βολάκη στο 68′, για να έρθει και το 3-3 με τον Προδρομίτη πέντε λεπτά αργότερα.

Κάπως έτσι το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Άρης αποδείχθηκε πιο εύστοχος και με 4-2 πέρασε αυτός στον τελικό, όπου και θα έχουμε πια ντέρμπι Θεσσαλονίκης, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε νωρίτερα αποκλείσει τον Ολυμπιακό στο έτερο ημιτελικό.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για ένα καθαρό γκολ στο ματς, που ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, αλλά και ότι ο Άρης αγωνίστηκε από το 72′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Στεφανίδη.

Οι συνθέσεις στο ματς

Παναθηναϊκός (Μαυρουδής): Δρανδάκης, Καπαμτζιάν (Καλός 67′), Καλλέργης, Προδρομίτης, Ρουσίτ, Αγγελόπουλος, Βολάκης, Ψύλλας, Δήμος, Κυριόπουλος, Καλοσκάμη.

Άρης (Καζάνας): Κυριαζής, Στεφανίδης, Κοτινάκης, Τάλκα, Βακουφτσής (Καραμανλής 70′), Τσιάτσος, Βρέττας, Τσέρα (Ξανθόπουλος 64′), Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Κασαπίδης (Συμεωνίδης 80′).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις