Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-0 ΤΕΛΙΚΟ: Νίκησε τα… εμφράγματα το Τριφύλλι!

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-0 ΤΕΛΙΚΟ: Νίκησε τα… εμφράγματα το Τριφύλλι!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Ατρόμητο, χάρη σε μία γκολάρα του Μακέντα, τις σούπερ αποκρούσεις του Διούδη, αλλά και την… τύχη, καθώς η ομάδα του Περιστερίου είχε δύο δοκάρια στο ματς.

Το εξαιρετικό γκολ του Μακέντα στο 24′ έβαλε τον Παναθηναϊκό σε θέση οδηγού στο ΟΑΚΑ έναντι του Ατρομήτου, όμως ο τραυματισμός του Ιταλού και οι αλλαγές των δύο προπονητών, άλλαξαν την εικόνα του αγώνα στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν το ματς.

Ο Διούδης νίκησε όμως τρεις φορές τον Κουλούρη στο ματς, με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να έχει χαμένο πέναλτι, αλλά και δοκάρι στο 96′, επιτρέποντας στους “πράσινους” να πανηγυρίσουν μία νίκη 5άδας.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος από το newsit.gr

Με μία μεγάλη απουσία θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκός, αφού ο αρχηγός του Τριφυλλιού, Δημήτρης Κουρμπέλης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από τον πρόσφατο τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Κουλιμπαλί, Μουνιέ και Άλτμαν.

Δύο σημαντικές ελλείψεις και για τον Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς, τους Γιώργο Μανούσο και Ρόλαντ Ουγκράι.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις