Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το σχέδιο σωτηρίας των παλαίμαχων!

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το σχέδιο σωτηρίας των παλαίμαχων!

Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού συναντήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να βρουν ένα σχέδιο σωτηρίας για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση.

Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού έχουν ένα πλάνο αγοράς διαρκείας για τα επόμενα 3 χρόνια με τις προτεινόμενες τιμές να είναι από 600 ευρώ μέχρι 1500 ευρώ και με προϋπόθεση μεταφοράς της έδρας της ομάδας στο ΟΑΚΑ σε περίπτωση ανταπόκρισης του κόσμου.

Η ανακοίνωση των παλαίμαχων

Κατόπιν της χθεσινής συγκέντρωσης μας, ήδη τίθεται  στη διάθεση του Δ.Σ της Π.Α.Ε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ το ενωτικό πλάνο διάσωσης της ομάδος «PAΟ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ…».

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή μόνη προτεραιότητα είναι το «τώρα» και ο πληγωμένος Παναθηναικός φίλαθλος καλείται άμεσα να πάρει την τύχη της ομάδας στα χέρια του μέσα από την ενεργή συμμετοχή του, κάνοντας μία οικονομική υπέρβαση και αναλαμβάνοντας μεγαλύτερη ευθύνη από εκείνη που του αναλογεί, για τη σωτηρία του Παναθηναικού μας.

Πράγματι ως ήδη διέρρευσε στον Τύπο, εκ των κεντρικών σημείων του πλάνου (που περιλαμβάνει πληθώρα πρωτοβουλιών άμεσης εξεύρεσης οικονομικών πόρων), είναι η άμεση χρηματοδότηση/δανειοδότηση  της ομάδας από τους φιλάθλους της με αντάλλαγμα  τη χορήγηση σε αυτούς οικονομικού εισιτηρίου 3 ετούς και πλέον διαρκείας που θα καλύπτει πέραν της τρέχουσας και  τις επόμενες τρεις (3) αγωνιστικές σεζόν 2018-2019, 2019-2020, 2020-2021 (με προυπόθεση μεταφοράς της έδρας της ομάδας στο Ο.Α.Κ.Α σε περίπτωση ανταπόκρισης του κόσμου) σε προτεινόμενες τιμές 600, 900 και 1500 ευρώ (για το σύνολο της 3τίας και πλέον δηλ. για πλέον των 80 αγώνων) που θα καταβάλλονται και με άτοκες διευκολύνσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Οι παλαίμαχοι του Παναθηναικού  θα είναι μπροστάρηδες και δεσμεύονται ενώπιον του Παναθηναικού κόσμου να εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια  για τη διάσωση της ομάδας. Η Παναθηναική ιδέα μας ενώνει όλους και στην εκστρατεία διάσωσης της δεν περισσεύει κανένας. Ραντεβού στο γήπεδο..

ΑΘΗΝΑ       30 /  9 /2017

ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις