Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Δεν το βάζει κάτω για Κόντε

Παναθηναϊκός: Δεν το βάζει κάτω για Κόντε
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η περίπτωση του Πέδρο Κόντε είναι δύσκολη, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να το βάζει κάτω και θα συνεχίσει μέχρι… τέλους την προσπάθεια του, για να ντύσει τον παίκτη στα “πράσινα”.

Ο Παναθηναϊκός επιμένει για την περίπτωση του Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα, παρά τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν. Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” πιστεύουν πως ο Ισπανός επιθετικός μπορεί να δώσει τα γκολ που θα χρειαστεί η ομάδα στη διάρκεια της Superleague κι έτσι θα προσπαθήσουν μέχρι… τέλους τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Για τον Παναθηναϊκό όμως το πρόβλημα στη συγκεκριμένη μετεγγραφή αφορά καθαρά το οικονομικό. Η ρήτρα αποδέσμευσης του Πέδρο Κόντε είναι 900.000, ενώ ο ΠΑΣ θα προσπαθήσει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Από τη στιγμή που δεν έχει έρθει… άδεια από την πλευρά Πιεμπονγκσαντ για αύξηση του μπάτζετ για τον επιθετικό, ο Παναθηναϊκός μπορεί να δώσει περίπου 500.000 για τη συγκεκριμένη κίνηση. Σύμφωνα με τη “Live Sport”, υπήρξε την Τρίτη (21.08.2018) επαφή ανάμεσα σε Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Χριστοβασίλη, αλλά η διαφορά στο οικονομικό παραμένει.

Σε περίπτωση πάντως που η προσπάθεια δεν φέρει… καρπούς, τότε ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να στραφεί σε άλλες επιλογές. Να αναφέρουμε πάντως πως για τον ΠΑΣ είναι η τελευταία ευκαιρία να πουλήσει τον Κόντε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις