Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Δώνης για αντι-Ουζουνίδης! Επιστροφή Νταμπίζα

Παναθηναϊκός: Δώνης για αντι-Ουζουνίδης! Επιστροφή Νταμπίζα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αποχαιρετά μετά το χθεσινό (7/5) τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με την Ξάνθη. Φαβορί για αντικαταστάτης του Εβρίτη τεχνικού ο Γιώργος Δώνης, επιστρέφει ο Νταμπίζας.

Ο Παναθηναϊκός είναι αγωνιστικά ακέφαλος, μιας κι ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποχαιρέτησε μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη, ενώ τεχνικός διευθυντής δεν υπάρχει στην ομάδα έδω κι αρκετούς μήνες.

Οι άνθρωποι της “πράσινης” ΠΑΕ περιμένουν τις εξελίξεις με την «PAN ASIA», ωστόσο θα πρέπει να προχωρήσοσυν κάποια αγωνιστικά θέματα, όπως είναι αυτά του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή.

Θετικός ο Νταμπίζας, έχει ενδοιασμούς, αλλά “ψήνεται” ο Δώνης

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί να δώσει αυτές τις θέσεις στους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα. Υπήρξε, μάλιστα, συνάντηση του ισχυρού άνδρα του “τριφυλλιού” με τους δύο άνδρες, με τον Νταμπίζα να επιθυμεί να επιστρέψει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή και τον Δώνη να έχει κάποιες δεύτερες σκέψεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, ο Αλαφούζος αναφέρθηκε στους δύο άνδρες στη συνάντηση που είχε με τον Πιέγκμπονσαντ, τονίζοντας του ότι είναι διαθέσιμοι για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις