Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Δώνης: “Μας λείπει το τελείωμα των φάσεων”

Παναθηναϊκός – Δώνης: “Μας λείπει το τελείωμα των φάσεων”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στα άσχημα τελειώματα των παικτών του, στάθηκε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Ομόνοια στην Κύπρο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, “φωτογραφίζοντας” ουσιαστικά και την ανάγκη απόκτησης επιθετικού από την ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ομόνοια στο ΓΣΠ, έχοντας για μία ακόμη φορά, προβλήματα στην επίθεση, όπου δεν έχει αποκτηθεί ακόμη και ο βασικός επιθετικός για τη νέα χρόνια.

Την αδυναμία να πετύχουν εύκολο γκολ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του, σημείωσε στις δηλώσεις του και ο προπονητής του Τριφυλλιού, Γιώργος Δώνης, μετά το τέλος του παιχνιδιού, το οποίο και έφερε μία ακόμη ήττα για τους “πράσινους” στην περίοδο της προετοιμασίας.

Οι δηλώσεις του Δώνη για τον Παναθηναϊκό

“Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Στα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί και είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε μας βγήκε αρκετά η κούραση, ενώ ίσως επηρεαστήκαμε από τη ζέστη. Έτσι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν είχαμε θετική εικόνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε πολύ καλά, δημιουργήσαμε πολλές καλές προϋποθέσεις και για γκολ, ειδικά στο τελευταίο 15λεπτο. Δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις και αυτό είναι το κομμάτι που μας λείπει για να γίνουμε πιο επικίνδυνοι και αποτελεσματικοί στην αντίπαλη περιοχή”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις