Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Δώνης: “Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε πιο καλοί στο 3-4-3”

Παναθηναϊκός – Δώνης: “Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε πιο καλοί στο 3-4-3”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Για την καλή δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού μίλησε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Αντβέρπ, ο Γιώργος Δώνης, σημειώνοντας ότι με το πέρασμα του χρόνου, η ομάδα θα μαθαίνει καλύτερα στο νέο σύστημα που προσπαθεί να της “εμφυσήσει”.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αντβέρπ και παρότι προηγήθηκε στο σκορ, ηττήθηκε με 2-1, γεγονός που δεν φάνηκε να προβληματίζει ιδιαίτερα, τον προπονητή του Τριφυλλιού, Γιώργο Δώνη.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες ήταν περισσότερο κουρασμένοι από ό,τι με την Αλκμάαρ, αλλά και ότι όσο περνάει ο καιρός θα ανταποκρίνονται και καλύτερα στο 3-4-3 που χρησιμοποίησε και στο σημερινό (22/07) φιλικό ματς.

Οι δηλώσεις του Δώνη μετά το Αντβέρπ – Παναθηναϊκός

«Το βασικό είναι σε κάθε παιχνίδι να βγάζουμε συμπεράσματα για το πως λειτουργεί η ομάδα. Περίμενα ότι σε αυτό το φιλικό θα ήμασταν περισσότερο κουρασμένοι επειδή έχουν δουλέψει πολύ καλά τα παιδιά αλλά και σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν δεμένοι αμυντικά. Μετά τα πρώτα 15 λεπτά είχαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να χτίσουμε το παιχνίδι μας και να ελέγξουμε τον ρυθμό.

Γενικά βλέπω πως τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά τα παιδιά προσπαθούν να κάνουν όσα λέμε στις προπονήσεις. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε πιο καλοί στο 3-4-3, σε θέμα δυνάμεων, στις μονομαχίες. Θέλω να αποφεύγουμε τα εύκολα γκολ, όπως τα σημερινά και αυτά στο φιλικό με την Άλκμααρ».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις