Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Δώνης: “Παίξαμε στα ίσια τον ΠΑΟΚ! Πρόκληση το Κύπελλο”

Παναθηναϊκός – Δώνης: “Παίξαμε στα ίσια τον ΠΑΟΚ! Πρόκληση το Κύπελλο”
ΦΩΤΟ intime

Ο Γιώργος Δώνης ήταν ενθουσιασμένος με την απόδοση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ και ζήτησε από τον κόσμο να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας, όπως στο σημερινό (02/02) ματς στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός έφθασε τις 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα μετά και το θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Δώνη να αποθεώνει τους παίκτες του και τον κόσμο, στρέφοντας παράλληλα το “βλέμμα” και στα παιχνίδια των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι δηλώσεις του Δώνη

“Το πιο σημαντικό είναι η εξέλιξη που έχει η ομάδα. Είμαστε 19 μήνες και προσπαθούμε πολύ σκληρά να βελτιωθούμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα αλλά και να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας όπως και σήμερα. Πήραμε σημαντική νίκη για την ψυχολογία που να παραμείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε στα ίσια απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πιο ποιοτικός και καλύτερος από εμάς και σε τρεις, τέσσερις φάσεις μπορεί να σου δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ καλή εμφάνιση και το καλό ποδόσφαιρο. Πλέον έχουμε μια νέα πρόκληση μπροστά μας που είναι το κύπελλο. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις