Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Δώνης: “Πρέπει να διεκδικήσουμε το Κύπελλο”

Παναθηναϊκός – Δώνης: “Πρέπει να διεκδικήσουμε το Κύπελλο”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ικανοποιημένος για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, εμφανίστηκε μετά το ματς, ο προπονητής του Τριφυλλιού, Γιώργος Δώνης, θέτοντας ως στόχο για τους “πράσινους” την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το… δεξί και στο Κύπελλο Ελλάδος και με την 6η φετινή νίκη του σε 6 επίσημους αγώνες, επικράτησε με 0-1 του Παναιτωλικού στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των ομίλων.

Μετά τη λήξη του αγώνα πάντως, ο Γιώργος Δώνης επισήμανε στην κάμερα του CosmoteTv τη σημασία της νίκης στο ματς, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μία διοργάνωση, στην οποία η ομάδα του θα πρέπει να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη

«Μας ενδιαφέρει ο θεσμός. Παρότι είναι όμιλος θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι. Είναι ένας τίτλος και πρέπει να τον διεκδικήσουμε, ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός, ενώ για το ματς τόνισε ότι «το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Δεν είχαμε τον ρυθμό που μπορούσαμε. Ο Παναιτωλικός έκανε κάποιες καλές ευκαιρίες. Όμως, μετά το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, πήραμε την κατοχή και φτάσαμε με πολλές αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Δίκαια φτάσαμε στη νίκη”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις