Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Δώνης: “Υπάρχει χρόνος για να εκπαιδεύσουμε τους παίκτες”

Παναθηναϊκός – Δώνης: “Υπάρχει χρόνος για να εκπαιδεύσουμε τους παίκτες”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιώργος Δώνης εμφανίστηκε καθησυχαστικός μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ντεν Χάαγκ και τόνισε ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για να αφομοιώσουν οι νέοι παίκτες το 3-4-3 και όσα τους ζητάει στο γήπεδο.

Με τον Παναθηναϊκό να μην έχει φέτος ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και την έναρξη του πρωταθλήματος να αργεί ακόμη, η καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας έχει… δόμο ακόμη, γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο Γιώργος Δώνης, μετά το τέλος του αγώνα με τη Ντεν Χάαγκ.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη

“Γενικώς το ο συμπέρασμα, όχι μόνο από το αποψινό φιλικό, αλλά γενικά από την προετοιμασία, είναι ότι όλα τα πράγματα θέλουν το χρόνο τους, θέλουν την εκπαίδευσή τους.  Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, θα συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε τους παίκτες μας και θα πρέπει μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεών μας να βελτιώσουμε τα λάθη μας έτσι ώστε να γίνουμε καλύτερη ομάδα.

Έχουμε το χρόνο για να εκπαιδεύσουμε τους παίκτες μας και να εξελιχθούν κατάλληλα. Βλέπουμε ότι υπάρχουν θετικά πράγματα και πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω.  Τα συμπεράσματά μας είναι πιο πολύ τακτικά, δεν αφορούν τόσο στο αποτέλεσμα, γιατί θεωρώ ότι όταν θα υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος στα επίσημα παιχνίδια, οι ομάδες σε αρκετά πράγματα διαφοροποιούνται. Απλώς υπάρχουν κάποια πράγματα και κάποια γκολ που δεχόμαστε να βλέπουμε τι λάθη κάνουμε για να τα διορθώνουμε”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις