Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Έκλεισε” στον Παναιτωλικό ο Μουνιέ! Επίσημο το τέλος από τους “πράσινους”

Παναθηναϊκός: “Έκλεισε” στον Παναιτωλικό ο Μουνιέ! Επίσημο το τέλος από τους “πράσινους”
ΦΩΤΟ intime

Στον Παναιτωλικό αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Αντονί Μουνιέ, καθώς φέρεται να έχει φθάσει σε συμφωνία με την ομάδα του Αγρινίου, μετά τη “λύση” της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό. Ανακοίνωσε το… τέλος η “πράσινη” ΠΑΕ.

Ένας τραυματισμός έθεσε στο περιθώριο τον Αντονί Μουνιέ στον Παναθηναϊκό και ο Γιώργος Δώνης δεν τον υπολόγιζε στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να “κλείσει” τελικά με άσχημο τρόπο την καριέρα του στο Τριφύλλι.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν τελικά για τη “λύση” του συμβολαίου του, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να συνεχίζει όμως την καριέρα του στην Ελλάδα.

Αποφασισμένος να αποδείξει ότι δεν του… άρμοζε τέτοια αντιμετώπιση τον τελευταίο καιρό, ο Μουνιέ φέρεται να έχει “κλείσει” στον Παναιτωλικό, με στόχο να δείξει την αξία του στη Superleague μέσα από την ομάδα του Αγρινίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αντονι Μουνιέ. Ο Γάλλος μέσος εντάχθηκε στην ομάδα μας τον Αύγουστο του 2017 και κατέγραψε 35 συμμετοχές και 5 γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις