Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Έμεινε χωρίς επιθετικούς ο Δώνης!

Παναθηναϊκός: Έμεινε χωρίς επιθετικούς ο Δώνης!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκ νέου σοβαρό πρόβλημα στη θέση του επιθετικού. Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει ετοιμοπόλεμο “εννιάρι” στη διάθεση του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, για την τέταρτη αγωνιστική της Superleague, με τον Γιώργο Δώνη να έχει ξεμείνει από ετοιμοπόλεμους επιθετικούς.

Ο Αργύρης Καμπετσής γύρισε εμπύρετος από τη Λάρισα και παραμένει κλινήρης για να αναρρώσει, ενώ ο Νίκος Βέργος προσβλήθηκε από φαρυγγίτιδα και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για να ξεπεράσει την ασθένεια. Ο Φεντερίκο Μακέντα αδυνατεί να αγωνιστεί περισσότερο από 20-25 λεπτά, ενώ ο Αντονί Μουνιέ, που δεν είναι επιθετικός περιοχής, ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δύσκολα θα προλάβει το ματς της Κυριακής.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει ετοιμοπόλεμο μόνο τον νεαρό Δημήτρη Εμμανουηλίδη και τον Χρήστο Σέχου, τον οποίο δοκίμασε στο φιλικό με τον Ατρόμητο. Μένει να φανεί πως ο Γιώργος Δώνης θα βρει λύση στο πρόβλημα του επιθετικού.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις