Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Εμφανίστηκε” ο Πιεμπονγκσάντ σε Αλαφούζο! Επιβεβαίωσε για Ρέστη

Παναθηναϊκός: “Εμφανίστηκε” ο Πιεμπονγκσάντ σε Αλαφούζο! Επιβεβαίωσε για Ρέστη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έδωσε… σημάδια ζωής στον Γιάννη Αλαφούζο και επιβεβαίωσε την ανάμειξη του Β. Ρέστη στην Pan Asia.

Την ώρα που το τοπίο στις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός παραμένει θολό, η εφημερίδα “Live Sport” αποκαλύπτει πως ο Γιάννης Αλαφούζος έλαβε SMS από τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσαντ.

Ο κ. Αλαφούζος είχε υπενθυμίσει προ δυο ημερών στην πλευρά Πιεμπονγκσαντ τις υποχρεώσεις που έχει βάσει της συμφωνίας που έχουν κάνει, για να πάρει τελικά την απάντηση του Ταϊλανδού επιχειρηματία, ο οποίος είχε… κόψει κάθε επικοινωνία το τελευταίο διάστημα.

Ο κ. Αλαφούζος ζήτησε από τον Πιεμπονγκσαντ να βάλει 3 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου, ποσό που θα πήγαινε για υποχρεώσεις της “πράσινης” ΠΑΕ. Ο Ταϊλανδός απάντησε και αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν με τη Μουσκρόν, γεγονός που προκάλεσε περισσότερο προβληματισμό στην πλευρά του ισχυρού άνδρα του “τριφυλλιού”.

Πάντως, ο Ταϊλανδός τόνισε πως τα συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο σύλλογο του Βελγίου θα λυθούν, ενώ αναφέρθηκε στην ανάμειξη του Βίκτωρα Ρέστη στην Pan Asia. “Μιλάω με τον Ρέστη για να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας στον Παναθηναϊκό”.

Υπενθυμίζεται ότι Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ έχουν υπογράψει εδώ και καιρό την παραχώρηση του 50% των μετοχών του πρώτου στον Ταϊλανδό επιχειρηματία, ο οποίος πρέπει να βάλει 10 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ για την ολοκλήρωση του deal.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις