Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ενοχλημένος ο Γιαννακόπουλος! “Καμία απάντηση από Αλαφούζο”

Γιαννακόπουλος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από δημοσίευμα που τον εμφάνισε να έχει λάβει απάντηση από την πλευρά της ΠΑΕ και του Γιάννη Αλαφούζου, για την πρόταση που κατέθεσε για την ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Live Sport”, o Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έχει απαντήσει στην επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία σχετίζεται με το project του “Athens Alive”.

Παναθηναϊκός – Pan Asia: Η επιβεβαίωση των επαφών και η «εξαιρετική προοπτική»

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα γράφει στο φύλλο της Τετάρτης (18/04) πως η πλευρά Αλαφούζου απάντησε μέσω προσώπου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αναφέροντας: “Είχαμε λάβει μια επιστολή από τον εκπρόσωπο του κ. Γιαννακόπουλου, τον οποίο σεβόμαστε απεριόριστα για την πολύ μεγάλη προσφορά της οικογένειας του και του ίδιου στον Παναθηναϊκό. Την αντιμετωπίσαμε με μεγάλη σοβαρότητα και απαντήσαμε, ζητώντας κάποιες διευκρινίσεις. Περιμένουμε και από εκεί σχετική απάντηση στις δικές μας θέσεις”.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ενόχλησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος θεωρεί πως είτε είναι απολύτως ψευδές ή πως από την ΠΑΕ προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις