Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Επικίνδυνη έξοδος στην Τρίπολη! Με τον κόσμο για το απόλυτο

Παναθηναϊκός: Επικίνδυνη έξοδος στην Τρίπολη! Με τον κόσμο για το απόλυτο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Δύσκολη δοκιμασία περιλαμβάνει η έκτη αγωνιστική της Superleague για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης.

Το “έξι στα έξι” στη φετινή Superleague θα ψάξει απόψε (20:30, Novasports 2, newsit.gr) ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα.

Οι Αρκάδες είναι μία από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος που έχει μόλις τρεις βαθμούς στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, μιας κι είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Το έργο της ομάδας του Γιώργο Δώνη μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, με τους “πράσινους” να έτοιμοι να τα δώσουν όλα για το “διπλό”, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό τους.

Περισσότεροι από 1.500 οπαδοί του “τριφυλλιού” αναμένεται να βρεθούν στις κερκίδες για να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα παραταχθεί με σύστημα 3-4-3.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Πούγγουρα, Κολοβέτσιο και Μαυρομμάτη. Στα πλάγια θα είναι ο Κουλιμπαλί με τον Ινσούα και στο κέντρο της μεσαίας γραμμής ο Κουρμπέλης με τον Δώνη. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης και Μακέντα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις