Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Παϊρότζ αλλά και από το Athens Alive! Συνάντηση με Τσίπρα για το ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιάννης Αλαφούζος περιμένει στην Ελλάδα τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για την ολοκλήρωση του deal στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την ώρα που και οι εκπρόσωποι του κονσόρτιουμ για το Athens Alive, αναμένονται στην χώρα μας για τις τελικές συζητήσεις με την κυβέρνηση.

Στο τελικό στάδιό της φαίνεται ότι βρίσκεται η συμφωνία για την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ προχωράει και το πρότζεκτ του Athens Alive, με τις εξελίξεις και στα δύο “μέτωπα” να προχωρούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα θέλουν τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ολοκλήρωση του deal με την Pan Asia και εντός της εβδομάδας ο Ταϊλανδός αναμένεται στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της “πράσινης” ΠΑΡ.

Την ίδια ώρα όμως, με αμείωτο ρυθμό “τρέχει” και το Athens Alive, με τους εκπροσώπους του κονσόρτιουμ που βρίσκεται δίπλα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να έρχονται και αυτοί στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες για ένα νέο ραντεβού με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αφού είναι πιθανό ακόμα και να υπογραφεί ένα MoU ανάμεσα στις δύο πλευρές για το επενδυτικό πρότζεκτ του ΟΑΚΑ. Κι αυτό γιατί φαίνεται ότι η κυβέρνηση έχει ανάψει το “πράσινο φως” για να αυξηθεί ο συντελεστής δόμησης, εκτιμώντας ότι δεν θα υπάρξουν προσφυγές για το συγκεκριμένο θέμα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις