Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει “φάκελο” η πλευρά Πιεμπονγκσάντ! Για να υποβληθεί στην ΕΕΑ μετά την αγορά

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει “φάκελο” η πλευρά Πιεμπονγκσάντ! Για να υποβληθεί στην ΕΕΑ μετά την αγορά
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με πολύ αργούς ρυθμούς και χωρίς ιδιαίτερη πληροφόρηση, η αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι “προχωράει” κανονικά, με την πλευρά της Pan Asia και του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να ετοιμάζουν τα επόμενα “βήματα” της συμφωνίας.

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε “πόλεμο” εξαιτίας της αντιδικίας Γιαννακόπουλου  – Αλαφούζου για τις οφειλές στον Ερασιτέχνη και γήπεδο της Λεωφόρου, ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ συνεχίζει τις δικές του πρωτοβουλίες για την ολοκλήρωση της εξαγοράς της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο υποψήφιος μεγαλομέτοχος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Τριφυλλιού, φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τους συνεργάτες του στην Ελλάδα, ώστε να ξεκινήσουν εκείνοι να ετοιμάζουν το φάκελο που θα κατατεθεί στην Επιτροπή Επαγελματικού Ανταγωνισμού, ώστε να ληφθεί η έγκριση της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην “πράσινη” ΠΑΕ.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας πάντως, αναμένεται το προσεχές διάστημα και πάλι στη χώρα μας, ώστε να υπάρξει περαιτέρω πρόοδος στην υπόθεση, ενώ σιγά σιγά, τελειώνουν και οι μέρες που έχει στη διάθεσή του ο Γιάννης Αλαφούζος, να εμφανίσει τα χρήματα που έχει “υποσχεθεί” για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις