Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Έτοιμοι για αποχή διαρκείας οι ποδοσφαιριστές!

Παναθηναϊκός

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν επέστρεψαν στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα, κάτι που αναμένεται να γίνει και την Τρίτη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η αποχή να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Ατάκα από παίκτη πως θα πάει χωρίς προπόνηση στο ματς με Ατρόμητο!

Η εβδομάδα ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού οι παίκτες δεν επέστρεψαν στις προπονήσεις, μένοντας για 5η σερί ημέρα μακρυά από το προπονητικό κέντρο της ομάδας (μεσολάβησαν και οι διακοπές του Πάσχα).

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιμένουν από τη διοίκηση να βάλει στους λογαριασμούς τους –χωρίς διαχωρισμό Ελλήνων και ξένων- το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου και μέχρι να συμβεί αυτό, δείχνουν αποφασισμέν0ι να συνεχίσουν την αποχή τους από τις προπονήσεις.

Παναθηναϊκός: Μαύρη… σελίδα! Αποχή των παικτών από την προπόνηση

Μάλιστα, σύμφωνα με την “Πράσινη”, ξένος παίκτης του “τριφυλλιού” έλεγε πως αν δεν πληρωθεί θα πάει κατευθείαν την Κυριακή στο γήπεδο για το ματς με τον Ατρόμητο, χωρίς προπόνηση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετέφερε την πρωϊνή προπόνηση της Τρίτης για το απόγευμα, μήπως και υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη, αλλά όλα δείχνουν πως ούτε σήμερα (10/04) θα πάει κάποιος ποδοσφαιριστής στο Κορωπί.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις