Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Μαύρη… σελίδα! Αποχή των παικτών από την προπόνηση

Παναθηναϊκός
Eurokinissi

Έκαναν υπομονή, έβαλαν.. πλάτη για την ομάδα, αλλά οι… ενωμένοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν «κατέβηκαν» να προπονηθούν τη Δευτέρα του Πάσχα.

Στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί βρέθηκε μόνο ο Μαρινος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του! Οι παίκτες του “τριφυλλιού” πήραν την πολύ σημαντική απόφαση να απέχουν από την προπόνηση της Μεγάλης Δευτέρας, κάτι που δεν αποκλείεται να έχει και… συνέχεια.

Να θυμίσουμε πως -νωρίτερα- οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού είχαν προειδοποιήσει τον Βασίλη Κωνσταντίνου γι αυτή τους την κίνηση, περιμένοντας τη διοίκηση να βάλει στους λογαριασμούς τους -Ελλήνων και ξένων παικτών- το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου.

Παναθηναϊκός: Προς αποχή απ’ την προπόνηση! Δεν δέχονται… διαχωρισμό οι παίκτες

Οι «πράσινοι» δείχνουν πως έχουν έλλειμμα εμπιστοσύνης προς τη διοίκηση της ομάδας και -μάλιστα- είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουν και αύριο (10/09) την αποχή τους, ακόμα και μέχρι να υλοποιηθεί το αίτημα τους.

Παναθηναϊκός – Λουτσιάνο: Δεν έχει πάρει ούτε ευρώ απ’τη δόση Οκτωβρίου!

Να θυμίσουμε πως η δέσμευση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ήταν να καταβάλλει χρήματα στους Έλληνες παίκτες την Τετάρτη (11/09) και στους ξένους μέχρι τις 18 Απριλίου.

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με τον Λουτσιάνο Νέβες και τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο παίκτης δεν πήρε τη δόση Οκτωβρίου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε –μέσω διαρροών- και ανέφερε ότι ο Βραζιλιάνος έχει πληρωθεί εδώ και δέκα μέρες και δεν έχει εκφράσει κανένα παράπονο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις