Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ήττα και στο φιλικό! Ντεμπούτο για Σένκεφελντ και Μπεκ

Παναθηναϊκός: Ήττα και στο φιλικό! Ντεμπούτο για Σένκεφελντ και Μπεκ
ΦΩΤΟ intime

Την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης γνώρισαν οι… ρεζέρβες του Παναθηναϊκού, στη φιλική αναμέτρηση που έγινε στο “Γεώργιος Καλαφάτης”, με τους νεοαποκτηθέντες Σένκεφελντ και Μπεκ να αγωνίζονται για πρώτη φορά.

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού, σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, που έγινε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις των «πρασίνων» στο Κορωπί, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τους αγώνες των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Euro 2020.

Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε για ένα ημίχρονο τους νεοαποκτηθέντες Σένκεφελντ και Μπεκ (έδειξαν πως χρειάζονται χρόνο προσαρμογής), καθώς και ποδοσφαιριστές που δεν είχαν ως τώρα συμμετοχή στα παιχνίδια του “τριφυλλιού”. Εκτός του φιλικού έμεινε ο Φεντερίκο Μακέντα, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί λόγω των ενοχλήσεων στη μέση που τον ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα.

Ο τεχνικός των “πρασίνων” χρησιμοποίησε τον Ζοάο Νούνες σαν αμυντικό χαφ στο πρώτο μέρος, δείχνοντας έτσι τη σκέψη που κάνει ενόψει Άρη (ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα εκτίσει την ποινή του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση). Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε στο 88΄ ο Κραγιόπουλος.

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Κότσαρης (46’ Ξενόπουλος), Βαγιαννίδης (46’ Ινσούα), Χατζηθεοδωρίδης, Κολοβέτσιος (46’ Πούγγουρας), Μαυρομμάτης (46’ Σένκεφελεντ) Νούνες, Θεοχάρης, Ζαχίντ (65’ Αθανασακόπουλος), Μολό (46’ Μπεκ), Χατζηγιοβάνης (46’ Σερπέζης), Περέα (46΄ Βέργος).

Απόλλων Σμύρνης: Αναγνωστόπουλος, Γκίνο (30′ λ. τρ. Κυριακίδης, 60′ Χειρίτραντας), Κύργιας, Βαφέας, Ρώσση (46′ Βιτλής), Αγρόδημος (60′ Κραγιόπουλος), Λαγός (60′ Μπλάζιτς), Καραγκούνης (60′ Μπαστιάνος), Ιριτιέρ (60′ Παυλίδης), Γιαννιτσάνης (46′ Βουό), Βάρκας (60′ Λάμπη)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις