Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός και “άστεγοι” για την ανατροπή… παραμονής στη Superleague

Superleague - Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Δεν το βάζουν κάτω! Ο Παναθηναϊκός αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες της Superleague που δεν έχουν βρει τηλεοπτική “στέγη” κάνουν την προσπάθεια τους για να μπορέσουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Μπορεί στο πρόσφατο Δ.Σ. της Superleague να μην έκανε δεκτή την πρόταση της ΑΕΚ για αλλαγή στον κανονισμό υποβιβασμού των ομάδων, σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά πλέον υπάρχει μια νέα κίνηση από 8 ΠΑΕ.

Οι συγκεκριμένες ομάδες, μεταξύ τους και ο Παναθηναϊκός, δεν έχουν βρει ακόμα τηλεοπτική “στέγη” και σε συνάντηση τους -την Τετάρτη (28/03)- με τον Γιώργο Βασιλειάδη, ζήτησαν λύση στο πρόβλημα τους.

Συνάντηση Βασιλειάδη με τους τηλεοπτικά «άστεγους»!

Με μπροστάρη τον Παναθηναϊκό, οι ομάδες επικαλούνται δυσκολία να παρουσιάσουν εγγυημένο πλάνο βιωσιμότητας που θα τους… φέρει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και ήδη προσπαθούν να επαναφέρουν το συγκεκριμένο θέμα στη Λίγκα, για την προσεχή Δευτέρα.

Σε περίπτωση που τεθεί και πάλι το θέμα της αδειοδότησης στην Superleague, αναμένεται να έχουμε διαφορετικά αποτελέσματα αυτή τη φορά, αφού χρειάζονται μόνο να αλλάξουν δυο ψήφοι, για να φύγει η ποινή του υποβιβασμού. Ανάμεσα στις 8 ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, βρίσκονται τουλάχιστον τρεις που ψήφισαν αρνητικά στο έκτακτο Δ.Σ. της Λίγκας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις