Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Κάλεσμα στης ΠΑΕ στον κόσμο! “Οι φίλαθλοι το μεγαλύτερο κέρδος”

Παναθηναϊκός: Κάλεσμα στης ΠΑΕ στον κόσμο! “Οι φίλαθλοι το μεγαλύτερο κέρδος”
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Περισσότεροι από 20.000 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στον πλευρό της ομάδας κόντρα στον Λεβαδειακό και η “πράσινη” ΠΑΕ έσπευσε να τους ευχαριστήσει, αλλά και να ζητήσει την υποστήριξή του και στο επόμενο ματς του Σαββάτου (29/09) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν “τρελαθεί” με την εξαιρετική εικόνα των “μικρών” του Γιώργου Δώνη και η προσέλευση στο ΟΑΚΑ στα πρώτα ματς της χρονιάς, είναι πολύ μεγαλύτερη του αναμενομένου.

Στο πλαίσιο αυτό, η “πράσινη” ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αποθεώνει τους φίλους της ομάδας και τους καλεί κοντά της και στα επόμενα παιχνίδια, με το επόμενο αυτό το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου (19:00, LIVE από το newsit.gr), κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Η παρουσία των φιλάθλων μας στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου την Κυριακή το απόγευμα ήταν το μεγαλύτερο κέρδος για τον Παναθηναϊκό, περισσότερο και από τη νίκη, τους τρεις βαθμούς ή την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Χιλιάδες κόσμου, οικογένειες, άνθρωποι όλων των ηλικιών υποστήριξαν τους ποδοσφαιριστές με τον ενδεδειγμένο τρόπο και βοήθησαν για να φτάσει η ομάδα σε ακόμα μία νίκη.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ενωμένη αποκτά τεράστια δυναμική και ουδείς περισσεύει. Τα μηνύματα φανερώνουν ότι και στον επερχόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο κόσμος θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας. Σας καλούμε όλους κοντά μας».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις