Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Κάποιοι επιδιώκουν διακοπή στο πρωτάθλημα! Μόνη απάντηση η συνέχιση του”

Παναθηναϊκός: “Κάποιοι επιδιώκουν διακοπή στο πρωτάθλημα! Μόνη απάντηση η συνέχιση του”
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση παίρνοντας θέση, μετά το νέο κρούσμα βίας με την δεύτερη επίθεση στο σπίτι διαιτητή σήμερα (3/1), λέγοντας πως μόνη απάντηση πρέπει να είναι η απρόσκοπτη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τη νέα επίθεση στο σπίτι του διαιτητή της αναμέτρησης Βόλος – Ολυμπιακός, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία μιλάει για “μεθοδεύσεις βίας και απάτης που προσπαθούν να οδηγήσουν σε διακοπή το ελληνικό πρωτάθλημα”, ενώ κλείνοντας τονίζει χαρακτηριστικά πως “μόνη απάντηση σε αυτή την αθλιότητα είναι η απομόνωση τους και η απρόσκοπτη συνέχιση του πρωταθλήματος”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα το νέο κρούσμα βίας κατά της ελληνικής διαιτησίας. Η ελληνική πολιτεία και όλες οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να διαλευκάνουν άμεσα όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις βίας κατά των διαιτητών. Όσοι καταφεύγουν σε μεθοδεύσεις βίας και απάτης και προσπαθούν να οδηγήσουν σε διακοπή το ελληνικό πρωτάθλημα, θα βρουν απέναντι τους όλες τις υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Μόνη απάντηση σε αυτή την αθλιότητα είναι η απομόνωση τους και η απρόσκοπτη συνέχιση του πρωταθλήματος”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις