Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός κόντρα στα προβλήματα! “Ψυχωμένη” νίκη με Ατρόμητο

Παναθηναϊκός κόντρα στα προβλήματα! “Ψυχωμένη” νίκη με Ατρόμητο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ωστόσο δεν παύει να στέκεται στο ύψος του. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επικράτησε εντός έδρας του Ατρομήτου με 1-0, για την 27η αγωνιστική της Superleague.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι έχει ακόμα σφυγμό. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, παρά τα πολλά προβλήματα που την ταλαιπωρούν, επικράτησε εντός έδρας του Ατρομήτου με 1-0, για την 27η αγωνιστική της Superleague, και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της πεντάδας, εφόσον του επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που έχασε από την υπόθεση Βέμερ.

Σκόρερ για τους “πράσινους”, οι οποίοι αγωνίστηκαν από το 81′ και μετά με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Μυστακίδη, ήταν ο Μουνιέ, ο οποίος ήταν εύστοχος σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Κουρμπέλης. Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βλαχοδήμος, ο οποίος σταμάτησε αρκετές φορές τους παίκτες του Ατρομήτου.

Ο αγώνας

Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα άνηκε στον Ατρόμητο. Στο 5′ οι Περιστεριώτες έφτασαν πολύ κοντά στο 0-1, όταν ο Μπρούνο, έπειτα από λάθος του Κολοβέτσιου, μπήκε στην περιοχή και βρέθηκε απέναντι από τον Βλαχοδήμο. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού κράτησε, όμως, το μηδέν. Στο 9′ οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν και πάλι στο γκολ, αλλά και πάλι ο Βλαχοδήμος δήλωσε “παρών”, αποκρούοντας αυτή τη φορά εκτέλεση φάουλ του Ντιγκινί από πολύ καλό σημείο.

Ο Παναθηναϊκός αδυνατούσε να φανεί απειλητικός στα πρώτα λεπτά. Η πρώτη καλή στιγμή του σημειώθηκε στο 20′. Οι Μουνιέ, Λουτσιάνο και Λουντ κυκλοφόρησαν εξαιρετικά τη μπάλα, αυτή κόντραρε σε σουτ, έφτασε στον Γάλλο, όμως, ο Γιαννιώτης μιμήθηκε τον Βλαχοδήμο και του είπε “όχι”.

Στο 36′ ένα σουτ του Μπρούνο μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ, με τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου να ανήκουν στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Στο 39′ , έπειτα από ωραία σέντρα του Κάτσε, ο αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας του Ατρομήτου, Δώνης, δεν μπόρεσε να βρει καλά την μπάλα στο κεφάλι να την στείλει στα δίχτυα.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε καλή ευκαιρία με τον Μπρούνο στο 50′ (σ.σ. δεν μπόρεσε να σουτάρει από εξαιρετική θέση), αλλά και με τον Ουάρντα στο 52′. Ο Βλαχοδήμος απέκρουσε το σουτ του Αιγύπτιου κρατώντας το μηδέν.

Εξι λεπτά αργότερα, όμως,  βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πέναλτι του Μουνιέ, που είχε καταλογιστεί στο απρόσεκτο μαρκάρισμα του Μάντσον στον Κουρμπέλη στην περιοχή. Ο Γάλλος νίκησε τον Γιαννιώτη από τα 11 βήματα κι έκανε το 1-0.

Οι Περιστεριώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 78′, όταν ο Βλαχοδήμος απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Ντάουντα, ενώ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ούτε στα λεπτά που ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο.

Στο 81΄ αποβλήθηκε ο Μυστακίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για θέατρο σε πέσιμο στην περιοχή του Ατρομήτου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κάτσε (76΄ Μολίνς), Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ (84΄ Στάικος), Λουτσιάνο (64΄ Μυστακίδης), Δώνης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Σάκιτς, Χατζηϊσαίας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Βασιλακάκης (62΄ Ούμπιδες), Μπουσούλατζιτς (80΄ Κουτσόπουλος), Ουάρντα, Μπρούνο (62΄ Ντάουντα), Ντιγκινί.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις